A keresett oldal nem található

Ne aggódjon. Előfordulhat, hogy a link el lett távolítva, vagy az is lehet, hogy helyesírási hiba történt?

A főoldalra

A leghasznosabb cikkeink

Kutya Magazin Kutyafajták

Golden Retriever

A középméretű Golden Retriever (ejtsd: golden retriver) nagyon gyerekbarát és ezáltal ideális családi kutya: Emberközpontú és engedelmes, nagy a mozgásigénye, de bundája kevés ápolást kíván meg.
Kutya Magazin Kutyafajták

Labrador Retriever

Engedelmes, emberbarát és teherbíró. A középméretű labrador retriever kutya elsősorban házi kedvenc, de ez az eredetileg munkakutyaként tartott fajta nagyon igényli mind a testi, mind a szellemi fejlesztést. Ha labrador kölyök kutya örökbefogadásán gondolkozik, mindenképpen olvassa el cikkünket. Szó lesz az alábbiakról: labrador rossz tulajdonságai, labrador vérmérséklet, labrador betegségek, labrador nevelése, labrador tartása stb.

Legfrissebb cikkek

Kutya Magazin Kutya Egészség és Gondozás

Babézia

A babézia, vagyis a kutyamalária régen a mediterrán térség betegsége volt. Időközben azonban ezért a fertőző kutyabetegségéért felelős paraziták egyre szélesebb körben terjedtek el, így már Magyarországon is egyre nő a fertőzés kockázata. A babéziát kezelni kell, különben végzetes. Alábbi cikkünk bemutatja Önnek a betegség tüneteit, annak terápiáját, gyógyulási esélyeit és a különböző megelőzési lehetőségeket is.