Impresszum

Kötelező adatok a TMG 5 §-a szerint (Telemediengesetz - Német Telemédia törvény)

zooplus SE

Sonnenstraße 15

80331 München

Telefonszám: 

0036-184-80-320 

 (hétfő-péntek: 8-18 óra között)

E-Mail: service@zooplus.hu

A társaság székhelye: München

Regisztrációs bíróság: Cégbíróság München

Kereskedelmi regisztrációs szám: HRB 273759

Német forgalmi adó-azonosító szám (USt-Id-Nr. ): DE 200 164 421

Közösségi adószám: HU26910806

Belföldi adószám: 26910806-2-51

Bankkapcsolat:

zooplus SE

UniCredit Bank Hungary Zrt

IBAN: HU73 1091 8001 0000 0129 0902 0003

SWIFT (BIC): BACXHUHB

Igazgatótanács

Geoffroy Lefebvre

Andreas Maueröder

A felügyelő bizottság elnöke:

Stefan Götz

Áru visszaküldés: 

Zooplus

GLS Európa utca 2.

2351 Alsónémedi

Magyarország

zooplus SE

Sajtótartalom

Online-szerkesztőség

80331 München

A sajtóanyagok tartalmáért felelős: Frau Marie-Christin Preschl, zooplus SE, Sonnenstraße 15, 80331 München. 

E-mail: kérjük, használja Kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

A kéretlenül beküldött fotókért, rajzokért és kéziratokért a szerkesztőség semmiféle felelősséget nem vállal. Kérjük szíves megértésüket, de a hozzánk eljuttatott küldeményeket nem áll módunkban visszajuttatni Önöknek.

Képek, szöveg vagy bármilyen anyag beküldői beleegyezésüket adják a beküldött anyag szerkesztőségi átdolgozására. A beküldéssel az anyag rendelkezésre bocsátója felruházza a zooplus SE-t a szöveg vagy fotó online- vagy offline publikációkban való díjmentes nyilvánosságra hozatali jogával (a név megemlítése nélkül is) és a zooplus SE-t felhatalmazza az anyag szerkesztői tovább-felhasználásának jogával. A beküldő kijelenti, hogy a nyilvánosságra hozás harmadik személy jogait és igényeit valamint a törvényt nem sérti és az illetékes használati jog felett nincs más irányú rendelkezés.

A zooplus SE harmadik személy általi nyilvánosságra hozatalért nem vállal felelősséget.

A tanácsokat és véleményeket a zooplus SE ill. a szerzők gondosan mérlegelik és felülvizsgálják, de azokért semmiféle garanciát nem vállalnak. Személyi-, dologi- és vagyoni károk esetén kizárt a szerzők ill. a zooplus SE mint társaság felelőssége. A névvel kiadott cikkeknél a tartalom nem mindig fedi a szerkesztőség és a kiadó véleményét.

A zooplus semmiféle felelősséget nem vállal olyan idegen tartalmakért, melyek a zooplus SE web-lapjain található hyperlinkeken keresztül érhetők el.

Koncepció és design

zooplus SE

Copyright

A "zooplus" jel védjegyjog által védett.

Valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Felhívjuk a figyelmet, hogy képek, szövegek vagy azok egyes részeinek nyomtatott vagy online formában történő felhasználásához a zooplus SE írásos beleegyezésére van szükség.

Valamennyi tartalom csak személyes információs célokat szolgál. A jog birtokosának beleegyezése nélkül tiltott minden ezen túlmutató kereskedelmi vagy nem kereskedelmi jellegű alkalmazás, különösképp adatbankokban történő tárolás, nyilvánosságra hozatal, sokszorosítás, ipari felhasználás bármely formája valamint a harmadik személynek történő továbbadás - akár csak részlegesen vagy átdolgozott formában is. A mindenkori tartalomért a forrásadatokban megadott szerző a felelős. A védjegyek ill. márkanevek alkalmazása - különösképp a vásárlási felület termékleírásaiban - a mindenkori védjegy- és márkanév-tulajdonos jogainak elismerése mellett történik. Az automatikus mechanizmusok (keresők, robotok, crawler) használata - pl. a termék- vagy árkeresők kiszolgálásához - úgyszintén engedélykötelesek, mint a deep linking tartalmi- vagy termékszinten, valamint a zooplus-tartalmak megjelenítése frame-oldalakon belül.

A zooplus a bio-állateledelek eladására tanúsítvánnyal rendelkezik. A bevizsgáló ill. tanúsító cég:

Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH

Bahnhofstrasse 9

D-76137 Karlsruhe

Németország

DE-ÖKO-007

Ügyfélszolgálat

Az Európai Bizottság egy platformot biztosít arra a célra, hogy a vállalatok és a fogyasztók egymás között felmerült vitáikat online rendezhessék. Ez a platform az alábbi linken található: www.ec.europa.eu/consumers/odr továbbá a Budapesti Békeltető Testületnek jogában áll határokon átnyúló vitákat rendezni. További információt a következő linken talál: https://bekeltetes.hu/. A zooplus nem vállal kötelezettséget, ill. nem mutat hajlandóságot arra, hogy vitarendezési eljárásban vegyen részt fogyasztói békéltetői testület előtt. A fogyasztók kapcsolatba léphetnek a fogyasztói panaszokért felelős kerületi hivatallal. További információk a következő linken találhatók: http://jarasinfo.gov.hu/.

A zooplus a geolite 2 adatbankot használja, amit a MaxMind hozott létre és a következő linken érhető el: https://www.maxmind.com/en/home