Állatvédelem a zooplusnál: segítjük négylábú barátainkat!

Segítsünk együtt a rászoruló állatoknak!

Munkánkat az állatok iránti szeretet és az imádott kedvenceink jólétéért való törekvés alapozza meg. Hisszük, hogy minden állat gondoskodást, biztonságot és szerető családot érdemel. Sajnos ez nincs mindig így és nem minden állat olyan szerencsés, mint kedvenceink otthon! Kiemelten fontos számunkra az állatvédő szervezetek és menhelyek munkájának elősegítése, ezért igyekszünk a lehető legtöbb módon támogatást nyújtani. Vásárlóink ebben nagy-nagy szerepet játszanak, hiszen csakis közös erővel, együtt javíthatunk a rászoruló állatok életén!

Aktuális pártfogoltunk

Első Nyúlmentő Alapítvány

Örökbefogadásra váró kedvencek:

Mokka

Mokka 2019 nyár végi születésű, 4 éves ivartalan bak házinyuszi. Fekete színű, különös ismertetőjele, hogy a jobb fülén fehér foltok vannak. Rendszeresen oltott, egészséges, ismert betegsége nincs, oltáson kívül nem kellett vele orvoshoz menni. Nyulakkal hamar megtalálja az összhangot, boldogan lenne egy magányos nyuszilány szerető társa. Az emberekkel távolságtartó, a simogatást eltűri, kézből ételt elfogad. Egész életében kinti nyuszi volt, lakáshoz nincs szokva. Nagyon szeretnénk Mokkának egy szuper gazdit találni, úgyhogy ha beleszerettél, írj kérlek facebook messenger üzenetet vagy nyulmentes@gmail.com-ra (https://www.facebook.com/elsonyulmentoalapitvany) .

Kaktusz

Kaktusz utcán talált fiatal nyuszika, oltott ivartalan bakocska. Nagyon szeretne egy ivartalan feleséget magának. Nagyon kedves, kíváncsi, felfedező nyuszika. Ha beleszerettél, írj kérlek facebook messenger üzenetet vagy nyulmentes@gmail.com-ra (https://www.facebook.com/elsonyulmentoalapitvany).

Ön így segíthet:

zooPontok adományozásazooPontok adományozása♥♥♥

Lehetősége van rá, hogy összegyűjtött zooPontjaival támogassa a rászoruló állatokat. Az adományozott pontokat mi kéthavonta összesítjük és az állatmenhely számára pénzösszeg formájában juttatjuk el. A támogatott szervezetet mindig kéthavonta változtatjuk.

Tudjon meg többet
zoolove termékekzoolove termékek♥♥♥

Az állatok jóléte nagyon fontos a zooplus számára. Ez volt a mozgatórugója a "zoolove by zooplus" márka 2014-es bevezetésének, melynek kínálatában kíváló minőségű eledeleket, jutalomfalatokat és felszereléseket talál. A zoolove termékek nettó eladási árának 10%-át állatvédelmi szervezeteknek adjuk..

Fedezze fel a zoolove-ot
Közös projektekKözös projektek♥♥♥

Az Önök segÍtségével igazán jót tehettünk és több, mint 2.000.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze karácsonyi kampányunk keretében a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület számára! Támogatásunkra minden eddiginél nagyobb szükség volt a járványidőszakban. Köszönjük jószívű vásárlóinknak!

Tudjon meg többet

Így segítünk mi:

Kedvezmény állatvédőknek10% kedvezmény állatvédő szervezeteknek♥♥♥

Jótékonysági programunk részeként 10% kedvezményt biztosítunk a bejegyzett és közhasznúlag elismert állatvédő szervezeteknek, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 24 990 Ft-ot. A programban való részvételhez csak küldje el nekünk a szükséges igazolásokat, a többit mi intézzük!

Kérje a kedvezményt most
Raktári adományokAdományok raktárainkból♥♥♥

A zooplus számára fontos az élelmiszerpazarlás elkerülése, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy a hibátlan állapotú, ám közeli lejáratos termékek is jó helyre kerüljenek. Ezeket e termékeket gondosan átvizsgáljuk, majd a leginkább rászoruló állatjóléti szervezeteknek juttatjuk el.

Tudjon meg többet

Közös sikereink 2023-ban