Tudjon meg többet rólunk - Bemutatkozik a zooplus

Rólunk

Rólunk – ismerje meg a zooplus-t!

Imádja a háziállatokat és nem múlik el nap anélkül, hogy ne azért aggódna, hogy kiskedvence jól érezze magát és elégedett legyen? Számunkra semmi sem fontosabb, mint az Ön és kiskedvence kívánságnak eleget tenni – immár több, mint 20 éve!

Legyen szó akár cica  vagy kutya  mancsokról, szárnyakról  vagy kisállatokról  – semmi más igény nem olyan fontos számunkra, mint a kis háziállatoké. Mivel saját tapasztalatból tudjuk, milyen megerőltető a megfelelő eledel vagy egy jó felszerelés, esetleg kis szőrpamacsunk játékának felkutatása, mindent házhoz szállítunk, amire csak szüksége lehet háziállatának. Nekünk nem jelent problémát a táposzsák, csomagolt alom vagy széna – sőt a kutyaház rendelésekor sincs akadálya a kényelmes kiszállításnak. Búcsút mondhat a nehéz bevásárlás hazacipelésének a szupermarketből és kompromisszumok nélkül gondoskodhat kedvencéről!

Eledelkínálat

Ízletes eledelkínálatunk megdobogtatja a kisállatok szívét:

  • Száraz eledel: Macskáknak  vagy kutyáknak  szánt száraz eledel pellet, keksz vagy krokett formájában. Mindegyik igazodik háziállata igényeihez, kiegyensúlyozott táplálás alapját képezik, mindemellett igazi rágóélményt is nyújtanak számára.
  • Nedves eledel: Teljes értékű eledelként vagy kiegészítésként is adható ízletes nedves eledel magas víztartalommal macskák  vagy kutyák  számára, mely kiegyensúlyozott táplálkozást nyújt kiskedvence számára – megad neki minden fontos tápanyagot a megfelelő ellátás érdekében és gondoskodik a kiegyensúlyozott vízháztartásáról is.
  • Snackek: Snackjeink összehasonlíthatatlan rágóélményt nyújtanak kutyáknak, macskáknak  és kisállatoknak  legyen szó időtöltésről, nevelésről vagy akár edzésről.
  • Táplálékkiegészítők: Kiskedvence táplálkozási hiányosságainak kompenzálása érdekében táplálékkiegészítőink minden vitamin- és tápanyaghiányt fedeznek fel, így háziállata meg kap mindent, ami az egészséges élethez szükséges.
  • Gyógytáp: VET-shopunkban különböző márkájú állatorvosi és diétás kutya- ill. macskatápok valamint javasolt szakkereskedelmi eledelek és étrendkiegészítők széles választékát találja.

Felszerelés

Felszerelések háziállata színes és boldog életéhez!

Az állateledelek és snackek mellett persze kiskedvencének szabadidős elfoglaltságáról se feledkezzünk meg. Egy kényelmes alvóhely, etetőtál és érdekes kutya- vagy macskajáték elengedhetetlen az állati jó örömökhöz és háziállata megfelelő ellátáshoz. Ezért a zooplus izgalmas felszerelések széles választékával igyekszik kielégíteni szeretett kisállata minden igényét, melyek nem csak a szőrpamacsok szállításában, hanem az oktatásukban és kiképzésükben is segítséget nyújtanak. Az elmaradhatatlan szórakozáshoz számos izgalmas játékot kínálunk, amivel kiskedvence elfoglalhatja és kitombolhatja magát. Fiatal vagy idős - minden korosztály számára van valami a kínálatunkban!

Tudta, hogy ..

• több mint 14 városban és több mint 1000 munkatárssal közösen igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek?

• müncheni központunk irodájának szinte minden emeletén édes kutyusok teszik szebbé a napjainkat?

• a zooplus-nál több mint 60 nemzetiség képviselteti magát.

• legalább 30 országban vagyunk jelen és több mint 9 millióan vásárolnak nálunk

• naponta több mint 150 000 csomagot küldünk 11 európai raktárunkból

Állatvédelem

zooplus támogatja az állatvédelmet

Fontos, hogy rendszereres adományokkal tegyünk az állatok védelméért és támogassuk a rászoruló állatokat, akik gazda nélkül hiányt szenvednek. Az állatvédő szervezetek nehéz pénzügyi helyzetük ellenére világszerte gondoskodnak a súlyos helyzetben élő állatok megmentéséről és lehetőség szerint békés életet biztosítanak számukra. A zooplus mindig is részt vett ezeknek a szervezeteknek a támogatásában, és az alapélelmiszerek mellett izgalmas játékokat és kiegészítőket is biztosítunk a rászoruló állatoknak. 

2021-ben, az Önök és a  zoolove   márkánk segítségével, egy figyelemre méltó, 2 521 397 forintos összeget adományozhattunk magyarországi menhelyeknek állatvédelmi célokra, mely megkönnyíti néhány állat életét addig, amíg új gazdira nem lelnek.

Külön köszönet illeti vásárlóinkat, akik nagylelkűen felajánlották az összegyűjtött zooPontjaik egy részét. 2021-ben 8.601.534 Ft értékben adományoztak, amelyekből 8 magyarországi menhely részesült eledel és különböző felszerelés adományban! 

A tavalyi évben nagyszabású Karácsonyi Adománygyűjtő Akciót szerveztünk 3 menhely számára, akiknek összességében közel 7 millió Ft gyűlt össze, többek között zoolove termékek adományából is. Ebből a szép összegből a három szervezet egyenlő arányban részesül.

Eledel adományaink

Eledel adományaink


Kiskedvencének nem ízlik az eledel, nem vált be a kiegészítő, vagy nem barátkozott meg az új játékkal? Nem probléma, mivel a visszaküldött eledelekből, tartozékokból és játékokból állatvédő szervezeteknél élő, rászoruló állatoknak adományozunk. Így a hontalan állatoknak is lehetősége nyílik egy boldog, gondtalan életre! Magyarországon működő raktárunkból a NOÉ Állatotthon és Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség szervezetet támogatjuk raktári adományokkal. Tudjon meg róla többet!

zoolove by zooplus

zoolove by zooplus


A zooplus termékek vásárlásával Ön is szeretne tenni valami jót a szükségben szenvedő állatokért? Legyen tagja a zoolove-családunknak és zoolove-termékeink vásárlásával adományozza az ÁFÁ-val csökkentett ár 10%-át állatvédő szervezeteknek. Támogatásával jelentősen javíthatóak néhány szeretett négylábú barátunk életkörülményei! Zoolove-termékeinkkel az Ön kiskedvence is jól jár és társait is támogatja szerte Magyarországon.

ZooPontok jó célra

ZooPontok jó célra


ZooPontjait is felhasználhatja jótékony célokra, ha állatvédő szervezeteknek adományozza őket. Minden  eladományozott zooPont után eledelet és egyéb szükséges termékeket küldünk az egyesülethez, akik ezáltal biztosítják az állatok jólétét. Az adományozásnak ezen formája Ön számára semmilyen költséget nem jelent! Tudjon meg többet zooPont adományainkról!

Kedvezmények tenyésztők számára

Kedvezmények tenyésztők számára


Az újszülött állatok lelkiismeretes felnevelésével illetve az optimális táplálék és ellátás biztosításával egyre több tenyésztő jut pénzügyi határai szélére. Mivel számunkra fontosak az egészséges és boldog kölykök a tenyésztők exkluzív 10%-os kedvezményben részesülnek 24 990 Ft feletti rendeléseikből, hogy tenyészetük boldog és egészséges legyen – anélkül, hogy le kellene mondaniuk a játékokról és a kiegészítőkről. 

Állatvédők kedvezménye

Állatvédők kedvezménye


Az állatvédők támogatása érdekében a zooplus nekik szóló exkluzív kedvezménnyel aktívan részt kíván venni az állatok jólétének megteremtésében. Bár az állatvédelemben nagy a pénzügyi források hiánya, minden állat számára biztosítani kell a szép állati élet alapvető körülményeit, hogy később egészségesen adhassák át őket egy új tulajdonosnak.

Előnyök minden vásárláskor

Zooplus-hírlevél

zooplus hírlevél

Engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt kedvező áru ajánlatainkról, új izgalmas termékeinkről és verhetetlen próbacsomagjainkról. Iratkozzon fel most teljesen ingyenes és kötelezettséggel nem járó hírlevelünkre, hogy mindig naprakész maradjon. Ne hagyja ki hetente nagyszerű áron kínált ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre, máris 333 pontot gyűjthet bónuszprogramunkban.

Hűségprogram

Bónuszprogram


Gyűjtse a pontokat zooplus hűségprogramunkban  és Ajándék Sopunkban ingyen termékekre válthatja őket! Hogyan működik? Minden elköltött 250 forint után egy zooPontot kap, melyet a fizetést követően írunk jóvá. Amelyet ezt követően máris beválthat a Ajándék Shopban a kívánt termékre. Mindez Önnek nem jelent plusz költséget, mivel a hűségprogram teljesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel.  

Ajánljon bennünket barátainak és válasszon ajándékot!

Ajánljon bennünket és válasszon ajándékot!


Elégedett szolgáltatásainkkal és termékkínálatunkkal? Boldoggá tettük kisállatát? Ajánljon bennünket és megjutalmazzuk: amikor barátja vagy ismerője beváltja 10%-os kuponját, akkor mi 350 zooPonttal mondunk Önnek köszönetet, melyet hűségszámláján írunk jóvá. Jóváírás után rögtön választhat is ajándékot az  Ajándék Shopból. Gyűjtse be még ma az ajándékot és ajánlja tovább a zooplus-shopot. 

Extra szolgáltatások

zooplus Állatorvos kereső

A zooplus Állatorvos kereső egy teljesen ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatásunk, mellyel szeretnénk segíteni minden gazdinak abban, hogy bárhol is legyen az országban, megtalálja a tökéletes állatorvost kiskedvencének. Keressen szakrendelőket specializáció vagy távolság alapján és találja meg gyorsan a legközelebbi állatorvost. Az állatorvosoknak lehetőségük van saját rendelőjük adatlapjának szerkesztésére, így az információk mindig naprakészek. A zooplus Állatorvos keresőben hasznos és valós értékeléseket is talál más gazdiktól, így biztos, hogy a legjobb helyre viheti kedvencét.

Van már állatorvosa? Keresse fel adatlapját és írjon értékelést, így segíthet a többi gazdinak az állatorvos választásban!

Zooplus magazin és közösségünk

zooplus magazin

Fedezze fel zooplus magazinunkat  naprakész információkért és az állattartást érintő érdekes tényekért. Akár kutyák, macskák, madarak vagy kisállatok, a zooplus magazin minden fajt érinti és díjmentesen szakszerű tájékoztatást nyújt a továbbképzésről. Magazinunkat olvasva mindig megfelelően tájékozott lesz és naponta bővítheti állatával kapcsolatos ismereteit, hogy még inkább reagálni tudjon kedvence igényeire.


Legyen tagja social media közösségünknek és vegye fel a kapcsolatot más állatbarátokkal. Ossza meg állatian jó fotóit Facebook ésInstagram oldalunkon és csapjon kiskedvence körül egy kisebb webes felhajtást. Csatlakozzon még ma ingyenesen és értesüljön elsőként a nyereményjátékokról vagy versenyekről.

Szeretne a zooplus család részévé válni?

zooplus karrier

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android