Tudjon meg többet rólunk - Bemutatkozik a zooplus

Rólunk

Rólunk – ismerje meg a zooplus-t!

Imádja a háziállatokat és nem múlik el nap anélkül, hogy ne azért aggódna, hogy kiskedvence jól érezze magát és elégedett legyen? Számunkra semmi sem fontosabb, mint az Ön és kiskedvence kívánságnak eleget tenni – immár 20 éve!

Legyen szó akár cica vagy kutya mancsokról. szárnyakról vagy kisállatokról – semmi más igény nem olyan fontos számunkra, mint a kis háziállatoké. Mivel saját tapasztalatból tudjuk, milyen megerőltető a megfelelő eledel vagy egy jó felszerelés, esetleg kis szőrpamacsunk játékának felkutatása, mindent házhoz szállítunk, amire csak szüksége lehet háziállatának. Nekünk nem jelent problémát a táposzsák, csomagolt alom vagy széna – sőt a kutyaház rendelésekor sincs akadálya a kényelmes kiszállításnak. Búcsút mondhat a nehéz bevásárlás hazacipelésének a szupermarketből és kompromisszumok nélkül gondoskodhat kedvencéről!

Eledelkínálat

Ízletes eledelkínálatunk megdobogtatja a kisállatok szívét:

  • Száraz eledel: Macskáknak vagy kutyáknak szánt száraz eledel pellet, keksz vagy krokett formájában. Mindegyik igazodik háziállata igényeihez, kiegyensúlyozott táplálás alapját képezik, mindemellett igazi rágóélményt is nyújtanak számára.
  • Nedves eledel: Teljes értékű eledelként vagy kiegészítésként is adható ízletes nedves eledel magas víztartalommal macskák vagy kutyák számára, mely kiegyensúlyozott táplálkozást nyújt kiskedvence számára – megad neki minden fontos tápanyagot a megfelelő ellátás érdekében és gondoskodik a kiegyensúlyozott vízháztartásáról is.
  • Snackek: Snackjeink összehasonlíthatatlan rágóélményt nyújtanak kutyáknak, macskáknak és kisállatoknak legyen szó időtöltésről, nevelésről vagy akár edzésről.
  • Táplálékkiegészítők: Kiskedvence táplálkozási hiányosságainak kompenzálása érdekében táplálékkiegészítőink minden vitamin- és tápanyaghiányt fedeznek fel, így háziállata meg kap mindent, ami az egészséges élethez szükséges.
  • Gyógytáp: VET-shopunkban különböző márkájú állatorvosi és diétás kutya- ill. macskatápok valamint javasolt szakkereskedelmi eledelek és étrendkiegészítők széles választékát találja.

Felszerelés

Felszerelések háziállata színes és boldog életéhez!

Az állateledelek és snackek mellett persze kiskedvencének szabadidős elfoglaltságáról se feledkezzünk meg. Egy kényelmes alvóhely, etetőtál és érdekes kutya- vagy macskajáték elengedhetetlen az állati jó örömökhöz és háziállata megfelelő ellátáshoz. Ezért a zooplus izgalmas felszerelések széles választékával igyekszik kielégíteni szeretett kisállata minden igényét, melyek nem csak a szőrpamacsok szállításában, hanem az oktatásukban és kiképzésükben is segítséget nyújtanak. Az elmaradhatatlan szórakozáshoz számos izgalmas játékot kínálunk, amivel kiskedvence elfoglalhatja és kitombolhatja magát. Fiatal vagy idős - minden korosztály számára van valami a kínálatunkban!

Tudta, hogy ..

• több mint 13 városban és több mint 600 munkatárssal közösen igyekszünk megfelelni az Ön igényeinek?

• müncheni központunk irodájának szinte minden emeletén édes kutyusok teszik szebbé a napjainkat?

• a zooplus-nál több mint 50 nemzetiség képviselteti magát.

Állatvédelem

zooplus támogatja az állatvédelmet

Fontos, hogy rendszereres adományokkal tegyünk az állatok védelméért és támogassuk a rászoruló állatokat, akik gazda nélkül hiányt szenvednek. Az állatvédő szervezetek nehéz pénzügyi helyzetük ellenére világszerte gondoskodnak a súlyos helyzetben élő állatok megmentéséről és lehetőség szerint békés életet biztosítanak számukra. A zooplus mindig is részt vett ezeknek a szervezeteknek a támogatásában, és az alapélelmiszerek mellett izgalmas játékokat és kiegészítőket is biztosítunk a rászoruló állatoknak. 

2020-ban, az Önök és a  zoolove   márkánk segítségével, egy figyelemre méltó, 2 018 623 forintos összeget adományozhattunk magyarországi menhelyeknek állatvédelmi célokra, mely megkönnyíti néhány állat életét addig, amíg új gazdira nem lelnek.

Külön köszönet illeti vásárlóinkat, akik nagylelkűen felajánlották az összegyűjtött zooPontjaik egy részét. 2020-ban 1.607.340 zooPontot adományoztak, amelyekből 6 magyarországi menhely részesült eledel és különböző felszerelés adományban!

Eledel adományaink

Eledel adományaink


Kiskedvencének nem ízlik az eledel, nem vált be a kiegészítő, vagy nem barátkozott meg az új játékkal? Nem probléma, mivel a visszaküldött eledelekből, tartozékokból és játékokból állatvédő szervezeteknél élő, rászoruló állatoknak adományozunk. Így a hontalan állatoknak is lehetősége nyílik egy boldog, gondtalan életre!

zoolove by zooplus

zoolove by zooplus


A zooplus termékek vásárlásával Ön is szeretne tenni valami jót a szükségben szenvedő állatokért? Legyen tagja a zoolove-családunknak és zoolove-termékeink vásárlásával adományozza az ÁFÁ-val csökkentett ár 10%-át állatvédő szervezeteknek. Támogatásával jelentősen javíthatóak néhány szeretett négylábú barátunk életkörülményei! Zoolove-termékeinkkel az Ön kiskedvence is jól jár és társait is támogatja szerte Magyarországon.

ZooPontok jó célra

ZooPontok jó célra


ZooPontjait is felhasználhatja jótékony célokra, ha állatvédő szervezeteknek adományozza őket. Minden  eladományozott zooPont után eledelet és egyéb szükséges termékeket küldünk az egyesülethez, akik ezáltal biztosítják az állatok jólétét. Az adományozásnak ezen formája Ön számára semmilyen költséget nem jelent!

Kedvezmények tenyésztők számára

Kedvezmények tenyésztők számára


Az újszülött állatok lelkiismeretes felnevelésével illetve az optimális táplálék és ellátás biztosításával egyre több tenyésztő jut pénzügyi határai szélére. Mivel számunkra fontosak az egészséges és boldog kölykök a tenyésztők exkluzív 8%-os kedvezményben részesülnek 29 500 Ft feletti rendeléseikből, hogy tenyészetük boldog és egészséges legyen – anélkül, hogy le kellene mondaniuk a játékokról és a kiegészítőkről.

Állatvédők kedvezménye

Állatvédők kedvezménye


Az állatvédők támogatása érdekében a zooplus nekik szóló exkluzív kedvezménnyel aktívan részt kíván venni az állatok jólétének megteremtésében. Bár az állatvédelemben nagy a pénzügyi források hiánya, minden állat számára biztosítani kell a szép állati élet alapvető körülményeit, hogy később egészségesen adhassák át őket egy új tulajdonosnak.

Előnyök minden vásárláskor

Zooplus-hírlevél

zooplus hírlevél

Engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt kedvező áru ajánlatainkról, új izgalmas termékeinkről és verhetetlen próbacsomagjainkról. Iratkozzon fel most teljesen ingyenes és kötelezettséggel nem járó hírlevelünkre, hogy mindig naprakész maradjon. Ne hagyja ki hetente nagyszerű áron kínált ajánlatainkat! Iratkozzon fel hírlevelünkre, máris 333 pontot gyűjthet bónuszprogramunkban.

Hűségprogram

Bónuszprogram


Gyűjtse a pontokat zooplus hűségprogramunkban és Ajándék Sopunkban ingyen termékekre válthatja őket! Hogyan működik? Minden elköltött 250 forint után egy zooPontot kap, melyet a fizetést követően írunk jóvá. Amelyet ezt követően máris beválthat a Ajándék Shopban a kívánt termékre. Mindez Önnek nem jelent plusz költséget, mivel a hűségprogram teljesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel.  

Ajánljon bennünket barátainak és válasszon ajándékot!

Ajánljon bennünket és válasszon ajándékot!


Elégedett szolgáltatásainkkal és termékkínálatunkkal? Boldoggá tettük kisállatát? Ajánljon bennünket és megjutalmazzuk: amikor barátja vagy ismerője beváltja 10%-os kuponját, akkor mi 350 zooPonttal mondunk Önnek köszönetet, melyet hűségszámláján írunk jóvá. Jóváírás után rögtön választhat is ajándékot az  Ajándék Shopból. Gyűjtse be még ma az ajándékot és ajánlja tovább a zooplus-shopot. 

Zooplus magazin és közösségünk

zooplus magazin

Fedezze fel zooplus magazinunkat naprakész információkért és az állattartást érintő érdekes tényekért. Akár kutyák, macskák, madarak vagy kisállatok, a zooplus magazin minden fajt érinti és díjmentesen szakszerű tájékoztatást nyújt a továbbképzésről. Magazinunkat olvasva mindig megfelelően tájékozott lesz és naponta bővítheti állatával kapcsolatos ismereteit, hogy még inkább reagálni tudjon kedvence igényeire.


Legyen tagja social media közösségünknek és vegye fel a kapcsolatot más állatbarátokkal. Ossza meg állatian jó fotóit Facebook és Instagram oldalunkon és csapjon kiskedvence körül egy kisebb webes felhajtást. Csatlakozzon még ma ingyenesen és értesüljön elsőként a nyereményjátékokról vagy versenyekről.

Szeretne a zooplus család részévé válni?

zooplus karrier