Adományok raktárainkból

Raktári adományok

A zooplusnál nagy gondot fordítunk arra, hogy ne keletkezzen felesleges hulladék. Ez például azokra a termékekre vonatkozik, melyek minőségileg kifogástalan állapotúak, de közeli lejárati dátummal rendelkeznek, vagy amelyek megrendelői visszáruból keletkeznek.

Amikor vissza kell küldenie valamit rendeléséből, mi igyekszünk a lehető leghatékonyabban és fenntarthatóbban kezelni a visszatérített árut. Azokat a termékeket, amelyeket már nem értékesíthetünk, de alapos átvizsgálás után továbbra is felhasználhatónak  és fogyaszthatónak minősítünk, a raktáraink környékén lévő kiválasztott, bejegyzett állatjóléti szervezeteknek adományozzuk. Magyarországon működő raktárunkból a NOÉ Állatotthon és Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség szervezetet támogatjuk raktári adományokkal. Bár a zooplusnál összességében alacsony a visszaküldött termékek aránya, ettől függetlenül mi arra törekszünk, hogy elkerüljük a pazarlást és egyben jót tehessünk a rászoruló állatokért.

Szeretnénk arra bíztatni Önt is, hogy amennyiben valamely termékünk nem felelt meg az elvárásainak, nem ízlik kedvencének vagy esetleg nem lett jó a méret - tegyen jót és adományozza el a legközelebbi menhelynek!

NOÉ Állatotthon Alapítvány

Noé Állatotthon Alapítvány

Pár szóban a A NOÉ Állatotthon Alapítványról: Az alapítvány Budapest máig legnagyobb állatmenhelye 1992 óta működik saját anyagi erőforrásainkból, és csak 2000-ben alakult alapítvánnyá, amelyet támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Állatmenhelyük közel 8 hektáros területen jelenleg közel ezer állat átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona. Állatmentő szolgálatuk elsődleges célja az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése. Egyik legfontosabb célkitűzésük az oktatási szférában való részvétel és a társadalom szemléletváltozásának elősegítése, a felelős állattartásra nevelés. Ennek keretein belül 2004 tavaszától elindult Állatvédelmi Oktató Programjuk, melynek részeként általános és középiskolás csoportok "kihelyezett" biológia óráikat állatotthonukban tartják.

Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség

MÁTSZ

Pár szóban a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetségről: Az 1992-ben alakult MÁTSZ az ország legnagyobb állatvédő szervezete, több mint 55 tagja révén minden megyében jelen van, így elosztóközpontjainak köszönhetően a zooplus adományai az ország minden részére eljutnak a rászoruló állatokhoz. Tagszervezetei olyan menhelyek és állatvédő szervezetek, melyek nap mint nap állatok százainak nyújtanak átmeneti otthont, valamint gondoskodnak orvosi ellátásukról, amíg az álomgazdi rájuk nem talál. A MÁTSZ elsődleges célja a tagszervezetek képviselete, az információáramlás biztosítása és a jogszabályi megfelelések koordinálása. Ezentúl pedig oktatási programjuk terjesztésével, igyekeznek szemléletváltást elérni a fiatalság körében.

A MÁTSZ tagszervezeteinek listáját itt találja >>>

Raktári adomány
Raktári adomány
Raktári adomány
Raktári adomány

  • Adományok 2022-ben