Adományok raktárainkból

Raktári adományok

A zooplusnál nagy gondot fordítunk arra, hogy ne keletkezzen felesleges hulladék. Ez például azokra a termékekre vonatkozik, melyek minőségileg kifogástalan állapotúak, de közeli lejárati dátummal rendelkeznek, vagy amelyek megrendelői visszáruból keletkeznek.

Amikor vissza kell küldenie valamit rendeléséből, mi igyekszünk a lehető leghatékonyabban és fenntarthatóbban kezelni a visszatérített árut. Azokat a termékeket, amelyeket már nem értékesíthetünk, de alapos átvizsgálás után továbbra is felhasználhatónak  és fogyaszthatónak minősítünk, a raktáraink környékén lévő kiválasztott, bejegyzett állatjóléti szervezeteknek adományozzuk. Bár a zooplusnál összességében alacsony a visszaküldött termékek aránya, ettől függetlenül mi arra törekszünk, hogy elkerüljük a pazarlást és egyben jót tehessünk a rászoruló állatokért.

Szeretnénk arra bíztatni Önt is, hogy amennyiben valamely termékünk nem felelt meg az elvárásainak, nem ízlik kedvencének vagy esetleg nem lett jó a méret - tegyen jót és adományozza el a legközelebbi menhelynek!

Vissza az áttekintéshez: Állatvédelem a zooplusnál