A biztonságos vásárlás garantált

Adatvédelem

Kedves zooplus-vásárló!

Az adatvédelem bizalom kérdése, és számunkra fontos az Ön bizalma! Tiszteletben tartjuk privátszféráját, illetve személyiségi jogait, és személyes adatainak feldolgozásakor betartjuk a törvény által előírt szabályokat.

Ezért garantáljuk, hogy Ön a legjobb kezekben van nálunk! A zooplus több, mint 10 éves fennállása óta mindig a piacon elérhető legjobb technológiát alkalmazza az adatok optimális védelme érdekében.

✔ Biztonságos tranzakciók a SSL-titkosításnak köszönhetően!

A zooplus-nál SSL-titkosítást használunk azért, hogy mindenkor biztosítsuk fizetési adatainak védelmét. Ezzel a technológiával a lehető legjobban titkosítjuk személyes adatait. Így a címével vagy bankkártyájával kapcsolatos adatokat csak Ön és a zooplus láthatja – ezáltal nem lehetséges a harmadik fél általi adatlopás vagy adatokkal való visszaélés!

✔ A zooplus-nál biztonságban van!

Soha nem adjuk ki személyes adatait harmadik félnek. Adatait csakis arra használjuk fel, hogy rendelését mihamarabb lebonyolítsuk. Még akkor is, amikor hírlevelünkre iratkozik fel, visszaigazoló e-mailt küldünk pluszban azért, hogy biztosra menjünk, valóban Ön kérte-e a feliratkozást.

✔ A tapasztalat, amiben megbízhat

Több, mint 20 éve tesszük boldoggá a kisállatokat és gazdijaikat. Az 1999-es cégalapítás óta több, mint 250 millió csomagot juttattunk el vevőinknek Európa-szerte. Tudjuk, hogy ügyfeleink számára a legfontosabb a biztonságos és kényelmes online vásárlás.

Ha bármikor problémái merülnének fel rendelésével vagy a zooplus webshopjával kapcsolatban, Ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére. Munkatársainkat elérheti az online Kapcsolatfelvételi űrlap (a nap 24 órájában) segítségével vagy telefonon a +36 184 80 320 telefonszámon hétfőtől péntekig 8–18 óra között.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége adatvédelmi szabályainkról, olvassa el a zooplus teljes adatvédelmi szabályzatát.

Aktuális akcióinkat és szezonális ajánlatainkat itt  találja.

Áraink az áfát tartalmazzák. Ajánlott fogyasztói árak. * Szállítási feltételeink érvényesek