Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Szállítási költség és idő, csomagkövetés

Szállítási költség:

A zooplus.hu online webáruházában 10.990 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes Magyarországra. A minimális rendelési érték 6.900 Ft.

9.990 Ft rendelési érték alatt a csomagolás és szállítás átalánydíja egységesen 1.090 Ft.

9.990 Ft és 10.990 Ft közötti rendelési érték esetén 890 Ft a kiszállítás díja.

Egy csomag maximális súlya 31 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot vagy több terméket rendelt, rendelése több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagtól 790 Ft szállítási díj kerül felszámításra csomagonként.

A végleges szállítási díj a bejelentkezést követően vagy a szállítási adatok megadása után válik láthatóvá a rendelési összesítésben.

Ország Szállítási költség A lenti rendelési értékhatártól ingyenes szállítás Futárszolgálat
Magyarország 1 090,00 Ft 10 987,50 Ft GLS
890,00 Ft GLS

Szállítási idő:

A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk és elküldjük raktárunkból a kiszállítást végző partnercégnek (GLS). A rendelések a raktár elhagyásától számítva általában 2-4 nap alatt érkeznek meg.

Fizetés utánvétettel:

A COVID-19 (koronavírus) terjedési kockázatának csökkentése érdekében kérjük CSAK abban az esetben válassza az „Utánvéttel való fizetés” lehetőségét, amennyiben nem tud másik fizetési opciót használni. Fizessen csak akkor, amikor a csomag megérkezik: gyors és kényelmes. Az utánvétes fizetés estében Ön közvetlenül a csomagkézbesítőnek fizet. Ezenkívül az utánvétes fizetésért fizetendő díj 290 Ft.

Csomagkövetés:

A myzooplus oldalra belépve, a Rendelések menüpont alatt. A Nyomonkövetés linkre kattintva a szállító cég weboldalára kerül, ahol láthatja, hol van éppen a csomag.
(Amikor a kiszállító cég elindul raktárunkból az Ön csomagjával, emailben értesítjük Önt, amelyben a csomagazonosító számot is megadjuk. A nyomonkövetési adatok max. 24 órával ezután később láthatók, amint a szállító a raktárába érkezett a csomaggal. Innen fogja a futár kézbesítésre átvenni a csomagot.)

zooplus Ügyfélszolgálat

Üzenetírás: Kapcsolatfelvételi űrlap (a gyorsabb ügyintézéshez töltse ki vásárlói számát is, ha Ön már regisztrált nálunk)

Tel.: +36 184 80 320 hétfőtől péntekig 8-18 óráig