Szállítási költség és idő, csomagkövetés

 • Szállítási idő

  Szállítási idő

  A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk és átadjuk a kiszállítást végző partnercégnek (GLS vagy DPD). A rendelések a raktár elhagyásától számítva általában 2-3 munkanap alatt érkeznek meg.

  Egyes megrendelések esetén nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy a megrendelt termékek távolabbi külföldi raktárból érkeznek. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a csomagfeladási- és a kiszállítási idő hosszabb a megszokottnál. Rendeléseit folyamatosan nyomon tudja követni a csomagkövetési oldalon. Amennyiben ott Németország vagy Hollandia van feltüntetve a kiszállítási idő megnövekedhet. 


  Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

  Írjon nekünk: 

  Kapcsolatfelvételi űrlap (a gyorsabb ügyintézéshez adja meg ügyfélszámát is, ha Ön már regisztrált nálunk)

  Tel.: 

  0036-184-80-320 

  (hétfőtől péntekig, 8-18 óráig)

 • Csomagkövetés

  Csomagkövetés

  A myzooplus oldalra belépve, a Rendelések menüpont alatt találja rendelése részleteit. A Nyomonkövetés linkre kattintva a szállító cég weboldalára kerül, ahol láthatja, hol van éppen a csomag.

  (Amikor a kiszállító cég elindul raktárunkból az Ön csomagjával, emailben értesítjük Önt, amelyben a csomagazonosító számot is megadjuk. A nyomonkövetési adatok max. 24 órával ezután később láthatók, amint a szállító a raktárába érkezett a csomaggal. Innen fogja a futár kézbesítésre átvenni a csomagot.)

  Szállító partnerünk: GLS futárszolgálat
  Egyes esetekben előfordulhat, hogy csomagját a DPD futárszolgálat kézbesíti. A kiszállító partner nem választható. A rendszerünk dönti el, hogy az Ön csomagját melyik kiszállító cég fogja szállítani. 

  Szállítási információk:

  GLS futárszolgálat:

  A GLS SMS-ben vagy e-mailben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen  számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba. 

  Az elérhető GLS CsomagPontok térképes listáját ide kattintva érheti el.

  A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a GLS, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

  Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a GLS a címzettet automatikusan értesíti e-mailben vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot.

  DPD futárszolgálat:

  A DPD  e-mailben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a DPD nyomonkövetési weboldal közvetlen linkjét.

  A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a DPD, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli az 1 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

  Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a DPD a címzettet automatikusan értesíti e-mailben. Az üzenet tartalmazza a DPD nyomonkövetési weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot.

  Személyes átvételre nincs lehetőség:

  A kiszállítás több európai raktárunkból történik az elérhető készlet függvényében. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség budapesti raktárunkból, valamint egyéb magyarországi átvevőpontokon sem - megértésüket köszönjük.


  Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

  Írjon nekünk: 

  Kapcsolatfelvételi űrlap (a gyorsabb ügyintézéshez adja meg ügyfélszámát is, ha Ön már regisztrált nálunk)

  Tel.: 

  0036-184-80-320 

  (hétfőtől péntekig, 8-18 óráig)

 • Szállítási költség

  Szállítási költség

  Szállítási díjak

  Szállító partner
  9990 Ft alatti rendelés
  9990 Ft - 10990 Ft közötti rendelés
  10990 Ft feletti rendelés
  GLS

  GLS futárszolgálat

  1390 Ft

  890 Ft

  ingyenes

  DPD

  DPD futárszolgálat

  1390 Ft

  890 Ft

  ingyenes

  A zooplus.hu online webáruházában 10.990 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes Magyarországra. A minimális rendelési érték 6.900 Ft.

  Egyéb költség:

  Egy csomag maximális súlya 31 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot vagy több terméket rendelt, rendelése több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagtól 790 Ft szállítási díj kerül felszámításra csomagonként.

  A végleges szállítási díj a bejelentkezést követően vagy a szállítási adatok megadása után válik láthatóvá a rendelési összesítésben.


  Fizetés utánvéttel:

  Fizessen csak akkor, amikor a csomag megérkezik: gyors és kényelmes. Az utánvétes fizetés esetében Ön közvetlenül a csomagkézbesítőnek fizet. Ezenkívül az utánvétes fizetésért fizetendő díj 290 Ft.


  Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

  Írjon nekünk: 

  Kapcsolatfelvételi űrlap (a gyorsabb ügyintézéshez adja meg ügyfélszámát is, ha Ön már regisztrált nálunk)

  Tel.: 

  0036-184-80-320 

  (hétfőtől péntekig, 8-18 óráig)

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

333zooPont hírlevél feliratkozásért
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Válasszon állatot

Szállítás

 • GLS
 • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

 • iOS
 • Android