Segítse a nehéz sorsú állatokat zooPontjaival!

Adományozzon zooPontokat!

A zooplusnál igyekszünk a lehető legtöbb módon támogatni a kevésbé szerencsés négylábúakat. Szeretnénk segíteni az állatjóléti szervezetek kiemelkedő munkáját, viszont ebben vásárlóinknak különösen fontos szerepe van. Közös erővel és nagylelkű zooPont adományaikkal szerencsére sok-sok mentett állat életkörülményeit javíthatjuk! Próbálunk minél többfelé segítő kezet nyújtani, ezért a támogatott szervezetet mindig kéthavonta változtatjuk. 2021-ig az adományozott pontokat így kéthavonta összesítettük és az aktuális állatmenhely igényeinek megfelelően csomagot készítettünk össze élelmiszerekből és felszerelésekből. 2021-től pedig a támogatott menhelynek pénzösszeg formájában van lehetősége átvenni a zooPontokból összegyűlt adományt, így biztos, hogy a lehető legjobb és lehasznosabb célra használhatják fel az adományt.

Aktuális pártfogoltunk

Zöld Menedék

Segítsünk együtt - adományozzon zooPontokat most!

Nem kell mindig mindenből extra sok. Kisebb adománnyal, akár csak 10 zooPonttal is támogathatja a rászoruló állatokat és azzal is sokat segíthet. Válassza ki itt vagy az Ajándék Shopban, hogy hány pontot szeretne adományozni, tegye a kosarába az egyéb rendelni kívánt termékek mellé és véglegesítse rendelését - ezután a pontok automatikusan az adományhoz adódnak!

Hogyan gyűjthet zooPontokat?

Ha még nem tette meg, akkor következő rendelésénél regisztráljon oldalunkra és mi minden rendelése után automatikusan zooPontokat írunk jóvá Önnek! Minden elköltött 250 Ft után 1 zooPontot adunk, valamint érdemes nyomon követnie kampányainkat és akcióinkat is, melyekkel sok-sok extra zooPontra tehet szert!

💚Tipp: iratkozzon fel hírlevelünkre és 333 extra zooPontot adunk ajándékba rendelése mellé! Kattintson ide és iratkozzon fel most!


Válogatott képek korábbi adományokról

Rex1 Rex2 Vigyél haza
  • 2021 - Fedezze fel idén kiket támogatunk

    Most Ön is segítheti munkájukat!

Ismer olyan állatjóléti szervezetet, amelynek támogatásra van szüksége?

A zooplusnál Ön is beleszólhat, melyik szervezet kapja az adományokat. Mindig olyan állatjóléti szervezeteket keresünk, melyek projektjeit támogatni tudjuk a zooPontokból összegyűlt adományokkal vagy a zoolove termékek nettó eladási árának 10% -ával. Az ajánlásokat/ jelentkezéseket közvetlenül honlapunkon keresztül küldhetik be, méghozzá itt.