Közös projektek - együtt az állatokért!

Állatvédelem - a zooplus segít!

Minden állat megérdemli a gondoskodást, a biztonságot és a szerető családot, de sajnos nem minden állat olyan szerencsés, mint kedvenceink otthon! 

Egész évben kiemelten fontos számunkra a rászoruló állatok támogatása, ezért két havonta mindig más és más állatvédő szervezetet támogatunk, amiben Önöknek, kedves vásárlóinknak hatalmas szerepe van. A zooPontok adományozásával és a zoolove termékek megvásárlásával egész évben Önökkel együtt támogathatjuk a különböző állatvédő szervezeteket és menhelyeket. Igyekszünk különleges kampányokkal is készülni, mint például a karácsonyi adománygyűjtés, mely lehetőséget ad arra, hogy még több szervezetet tudjunk támogatni.

2020 decemberében pedig bebizonyították vásárlóink, hogy ha összefogunk, akkor a határ a csillagos ég! 

2020 Karácsonyi adománygyűjtés: 2 091 075 Ft az Állatmentőknek!

Karácsonyi adománysnack

A karácsonyi szezonban adománygyűjtési kampányt rendeztünk a rászoruló állatokért és az őket támogató állatvédők munkájáért.

2020 decemberében vásárlóink Barkoo és Feringa snackek vásárlásával nem csak saját kedvencüket kényeztethették, hanem 350 Ft-tal a bajba jutott állatokat is támogathatták, a zooplus pedig minden eladott snack után további 50%-kal növelte az adomány összegét. Ez példás összefogást eredményezett és örömmel mondhatjuk el, hogy az Önök segÍtségével igazán jót tehettünk és több, mint 2.000.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze karácsonyi kampányunk keretében a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület számára. 

Köszönjük - nekünk vannak a legszuperebb vásárlóink! ❤️