Közös projektek - együtt az állatokért!

Állatvédelem - a zooplus segít!

Minden állat megérdemli a gondoskodást, a biztonságot és a szerető családot, de sajnos nem minden állat olyan szerencsés, mint kedvenceink otthon! 

Egész évben kiemelten fontos számunkra a rászoruló állatok támogatása, ezért két havonta mindig más és más állatvédő szervezetet támogatunk, amiben Önöknek, kedves vásárlóinknak hatalmas szerepe van. A zooPontok adományozásával és a zoolove termékek megvásárlásával egész évben Önökkel együtt támogathatjuk a különböző állatvédő szervezeteket és menhelyeket. Igyekszünk különleges kampányokkal is készülni, mint például a karácsonyi adománygyűjtés, mely lehetőséget ad arra, hogy még több szervezetet tudjunk támogatni.

Vásárlóink pedig újra és újra bebizonyítják, hogy ha összefogunk, akkor a határ a csillagos ég! 

2023: Állatok Világnapja: 1 076 108 Ft adomány NOÉ Állatmenhelynek!

Állatok Világnapja 2023 NOÉ
NOÉ Állatotthon

Nagyon köszönjük, hogy az Állatok világnapja alkalmából idén is ilyen szép összeggel tudjuk támogatni a Noé Állatotthon Alapítvány munkáját!

Az akció keretében október 2. és 4. között a zooplus minden leadott rendelés után 20 zooPontot adományozott az állatotthonnak, melyet összesítettünk és anyagi támogatássá alakítottunk. Sőt, ha rendelkeztek már Kisállat profillal az oldalunkon, akkor megdupláztuk az adományt 40 zooPontra! 

A NOÉ Állatotthon alapítvány Budapest máig legnagyobb állatmenhelye 1992 óta működik saját anyagi erőforrásainkból, és csak 2000-ben alakult alapítvánnyá, amelyet támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Állatmenhelyük közel 8 hektáros területen jelenleg közel ezer állat átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona. Állatmentő szolgálatuk elsődleges célja az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése.

Karácsonyi adományozás

2022 Karácsony: 1.414.800 Ft-ot adományozunk az Önök nevében

Karácsonyi adomány

2022-ben a Mini Mancsok Állatvédő Egyesület kölyökkutyáit támogathatták adományaikkal. A karácsonyi mancs logóval ellátott termékek megvásárlása után 600 Ft-ot adományoztunk az Önök nevében. Idén is nagyon hálásak vagyunk az összefogásért, hogy a kisállatoknak is egy szebb ünnepi időszakot teremthessünk. Az Önök segítségével 1.414.800 Ft-ot gyűjtöttünk. Köszönjük hozzájárulását!

A Mini Mancsok Állatvédő Egyesület tagjai mind önkéntesek, azaz munka, család, iskola mellett mentik a bajba jutott kutyákat, legfőképp az újszülött, anya nélkül maradt kölyköket. Az egyesület kisebb adományokból tartja fenn magát, amelyek rendszeressége nem biztosított, ezért is nagyon örülünk, hogy ezúttal őket is tudtuk támogatni. A céluk, hogy minél több embernek átadhassák a helyes állattartásra és állatorvosi ellátásra vonatkozó ismereteket, illetve, hogy minél több kiszolgáltatott kiskutyán segíteni tudjanak.

 

Állatok világnapja 2022

2022: Állatok világnapja ~1 200 000 Ft adomány!

Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítvány

Október 4-én ünnepeltük az Állatok világnapját. Szeretnénk, ha minden kisállat élvezhetné egy szerető család gondoskodását és figyelmét. Ezt a napot különösképpen arra szenteltük, hogy segítsünk a rászoruló állatokon és javítsuk életkörülményeiket. Október 4. és 9. között a zooplus minden, Önök által leadott rendelés után 20 zooPontot adományozott, amelyet anyagi támogatássá alakítottunk át. Ez alkalommal 1.246.959 Ft-ot gyűjtöttünk a Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítványnak. Ezúton is köszönjük a segítségét!

A Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítvány minden élethelyzetből menti a rászorulókat, de jelenleg legfőbb profiluk a sérült, idős és tartósan megváltozott egészségügyi állapotú kutyák mentése. Ideiglenes befogadókkal együtt dolgozva arra törekszenek, hogy minden kutyát családi környezetbe kihelyezve kiismerjék, valamint testileg- és lelkileg rehabilitálják.

Segítségnyújtás ukrajnai bajbajutott állatoknak

2022: Ukrán segítségnyújtás

Segítség Ukrajnának

A 2022 márciusában adományozott zooPontjaiknak hála sok-sok Ukrajnában bajbajutott vagy onnan menekülő háziállatnak tudtunk segíteni. Több országban együttesen, közel 100.000 eurót gyűjtöttünk össze. Mi pedig ígéretünk szerint megdupláztuk vásárlóink nagylelkű adományait, így közös erővel 193.916 eurót adományozhattunk ukrajnai sürgősségi segélyként. Forintban kifejezve ez közel 73 millió Ft!

Ebből 100.000 euró az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságához került, mely több átfogó segélyprogramot is indított. 93.916 eurót pedig az ukrán határ menti állatvédő szervezeteknek juttattunk el 4 országban, akik többek között eledelekkel, szállító boxokkal és egyéb felszerelésekkel segítenek, továbbá karanténba helyezik az állatokat, ha először nem utazhatnak be az adott országba. Magyarországon az Állatvédők Érdekvédelmi és Szakmai Szövetsége 7.074.516 Ft adományban részesült.

Szeretnénk nekik is és Önöknek is óriási köszönetet mondani mindazért, amit a rászorulókért tesznek. 💚💙💛💚

Karácsonyi adománygyűjtés 2021

2021 Karácsony: 6 737 739 Ft adomány 3 szervezetnek!

Karácsonyi adománygyűjtő akció

Ezzel a szép összeggel zártuk karácsonyi adománygyűjtő akciónkat 2021-ben. Szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak, aki 2021. novemberben és decemberben nálunk vásárolt és ezzel, valamint zooPont vagy zoolove adományaival segített nekünk összegyűjteni ezt a szép összeget. Ezzel 3 állatvédő szervezetnek is könnyebben indulhatott a 2022-es év és rengeteg rászoruló állatnak biztosítunk jobb életkörülményeket, amíg rájuk nem talál az álomgazdi. 

Köszönjük a Vizslamentés Magyarország,Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat és a Cica-Vár-Lak állatsegítő munkáját! 💚

Több, mint 500 000 Ft a Komlói Állatvédőknek

2021 Jótékonysági kampány: ~500 000 Ft a Komlói Állatvédőknek!

Komlói Állatvédő Közhasznú Egyesület

Hála a magyarországi állatvédő szervezeteknek, rengeteg elárvult szőrös kis négylábú találja meg szerető családját és jóllakottan, teli pocakkal hajthatja álomra a fejét nap mint nap. Rendszeresen futó adományozási kampányaink (zooPont adományozás, zoolove) mellett különleges kampányunk keretében szerettünk volna extra támogatást nyújtani egy szívünkhöz közel álló szervezet védencei számára! A Wolf of Wilderness, Purizon és Concept for Life termékek megvásárlásával vásárlóinkkal több, mint 500.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze a Komlói Állatvédő Egyesület számára!

És külön öröm, hogy  mindezt az Állatok Világnapján jelenthettük be - a rászoruló állatok nevében is KÖSZÖNJÜK! 💚

2020 Karácsonyi adománygyűjtés: 2 091 075 Ft az Állatmentőknek!

Karácsonyi adománysnack

A karácsonyi szezonban adománygyűjtési kampányt rendeztünk a rászoruló állatokért és az őket támogató állatvédők munkájáért.

2020 decemberében vásárlóink Barkoo és Feringa snackek vásárlásával nem csak saját kedvencüket kényeztethették, hanem 350 Ft-tal a bajba jutott állatokat is támogathatták, a zooplus pedig minden eladott snack után további 50%-kal növelte az adomány összegét. Ez példás összefogást eredményezett és örömmel mondhatjuk el, hogy az Önök segÍtségével igazán jót tehettünk és több, mint 2.000.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze karácsonyi kampányunk keretében a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület számára. 

Köszönjük - nekünk vannak a legszuperebb vásárlóink! ❤️