❤ zoolove: tegyen jót könnyedén!

zoolove - Kis befektetés, nagy haszon
zoolove

Ilyen egyszerűen lehet jót cselekedni! A „zoolove by zooplus“, karitatív márkájával fémjelzett termékek megvásárlásával olyan állatokat támogat, melyek nem élvezhetik a jó meleg kosár és az őket szerető emberekből álló család áldását: hiszen a zooplus minden megvásárolt zoolove-termék nettó eladási árának 10%-át állatvédő szervezeteknek adományozza.

Eközben Ön még saját kedvencével is jót tesz. A zoolove segít! Kicsi ráfordítás - nagy hatás!

Az exkluzív a zooplus-on kapható szortimentben találhatók prémium nedveseledelek, snackek és felszerelések, tartozékok -macskáknak  és kutyáknak  egyaránt, s ajánlatainkban Ön is bizonyára megtalálja a kedvencének megfelelőt.

Köszönjük!

A zoolove választéka

A zoolove választéka

Mi, a zooplus munkatársai szeretjük az állatokat. S azt is tudjuk, hogy minden állattartó nem engedheti meg magának, hogy kedvencének prémium eledelt vásároljon, s nincs mindegyik kutyának-macskának akkora szerencséje, hogy esténként jó meleg kosárban aludhasson. Éppen ellenkezőleg: állatok ezrei vannak magukra utalva. Közülük a szerencsésebbek menedéket találhatnak az állatvédő szervezeteknél. Ott felerősítik őket, egészséges ápolást, gondozást kapnak és ideális esetben sikerül segíteniük a közvetítésben, hogy szerető otthonra leljenek. Saját tapasztalatainkból tudjuk, hogy az állatvédelem nehéz és nagy anyagi ráfordításokat igénylő helyzetben van, s rászorul a tiszteletbeli segítségekre. Ezért szeretnénk mi is - Önökkel együtt - állatvédő projekteket támogatni. E célt szem előtt tartva hívta életre a zooplus a „zoolove by zooplus“ karitatív márkát. A koncepció elképesztően egyszerű: minden zoolove termék eladási árának 10%-a állatvédő szerveztek javára kerül felhasználásra.

zoolove történelem

Adományozási történelem - zoolove

 • 2020

  582 239 Ft (november & december) - Aprajafalva Yorki Fajtamentő Egyesület

  370 504 Ft (szeptember & október) - Cicamentő Angyalok Alapítvány

  231 140 Ft (július & augusztus) - Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány

  310 288 Ft (május & június) - Együtt az Állatokért Debreceni Állatvédő Egyesület

  298 436 Ft (március & április) - Kóbor Szívek Állatmentő és Környezetvédő Alapítvány

  223 012 Ft (január & február) - Pécs Környéki Állatsegítő Alapítvány

Jelentkezési folyamat

Ismer olyan állatjóléti szervezetet, amelynek támogatásra van szüksége?

A zooplusnál Ön is beleszólhat, melyik szervezet kapja az adományokat. Mindig olyan állatjóléti szervezeteket keresünk, melyek projektjeit támogatni tudjuk a zooPontokból vásárolt élelmiszer-adományokkal vagy a zoolove termékek nettó eladási árának 10% -ával. Az ajánlásokat/ jelentkezéseket közvetlenül honlapunkon keresztül küldhetik be, méghozzá itt.