Karácsonyi ajándék kutyáknak

karácsonyi ajándék kutyáknak

Tegye az idei karácsonyt kiskedvencének is varázslatossá. Ajándékötleteink minden kutya szívet megdobogtatnak.

Ho, ho, ho, hó! Közeleg a karácsony, és elhiheti, hogy a kutyák is nagyon örülnek az izgalmas ajándékoknak a fa alatt, akik négylábú társként a szűk családi körbe tartoznak. Legyen szó kutyaágyról vagy valamilyen játékról – ebe minden karácsonyi ajándékért hálás lesz. A kutyák nap, mint nap megajándékozzák gazdijukat szeretettel és hűséggel. Aki ugyanúgy örömét leli az ajándékozásban, az manapság már nagyon szép ötleteket találhat a tökéletes karácsonyi ajándékhoz kutyusa számára .

Karácsonyi kutyadivat és kiegészítők

Ahhoz, hogy kedvence a sétáltatás közben kényelmesen lépdelhessen Ön mellett, stabil nyakörvre és hámra van szüksége. Aki modern ajándékkal szeretné meglepni háziállatát, az egy mutatós nyakörvből és pórázból álló szettel semmiképpen sem nyúlhat mellé. Ha nem tudja a kutya pontos méretét, egyszerűen lemérheti a háthosszt, hogy a karácsonyi ajándék mindenképp illeszkedjen kedvence vonalaihoz.

karácsonyi ajándék kutyáknak, macskáknak

A nyakörvek, a pórázok és a hámok a felejthetetlen megjelenés elegáns kiegészítői lehetnek. Mind a nagy, mind a kis kutyáknak szükségük van a sétához egy jól illeszkedő nyakörvre és egy stabil pórázra. A megfelelő hám kellemes viseletről és biztonságról gondoskodik.

Nálunk különféle formájú és színű pórázok, nyakörvek, illetve hámok érhetők el, így mindenki megtalálhatja a megfelelő meglepetést házi kedvence számára.

Pihe-puha, meleg téli pulóverek és kabátok kutyáknak

A karácsonyi pulóverek mindig jó ajándékötletnek bizonyulnak, mivel védelmet nyújtanak négylábú társa számára a hideg ellen. Napjainkban már különféle színekben, méretekben és a legkülönfélébb anyagokból készült kutyaruhák kaphatóak.

Mindenekelőtt az a fontos, hogy megfelelően védjék kedvence hasát a hideg napokon, és távol tartsák tőle a havat, illetve jeget. Egy téli mintás pulóver igazán trendi ajándék a karácsonyfa alatt.

Játékötletek kutyáknak karácsonyra

A különösen ölelgetős kutyáknak ideális meglepetés lehet egy puha plüssállat. Egy elképesztően puha plüssjáték biztosan megdobogtatja majd kutyusa szívét. Kétségkívül egyből kiemelt helyet kap az új játék kedvence kosarában.

Puha kutyafekhelyek karácsonyi dizájnban

Mi lehet szebb, mint egy hosszú téli séta után egy puha kutyafekhelyben jól elnyújtózni? A mély relaxációhoz azonban megfelelő kényelemre van szükség, egy komfortos kutyaágyra.

Ajándékozza meg négylábú kedvencét egy különleges kényeztetéssel, adjon neki egy elegáns, puha új fekhelyet. A következő termékek nemcsak a kutyaszíveket dobogtatják meg, hanem elegánsan beleillenek a legtöbb otthonba:

A leghasznosabb cikkeink
5 min

Kutya nevek – A 30 legjobb “O” betűvel

Franciaországban a kutya nevek kapcsán már közel egy évszázada fennáll egy rendszer (“Dog Naming Convention”). Egy kutya kora könnyedén megállapítható regisztrált neve ill. annak első betűje alapján. 2005-ben az "A" betűvel kezdték, majd 2006-ban a "B", 2007-ben a "C" következett, és így tovább. 2018-ban az O betű volt soron, 2019-ben pedig a "P" betű.