Karácsonyi ajándék kutyáknak

karácsonyi ajándék kutyáknak

Ho, ho, ho, hó! Közeleg a karácsony, és elhiheti, hogy a kutyák is nagyon örülnek az izgalmas ajándékoknak a fa alatt, akik négylábú társként a szűk családi körbe tartoznak. Legyen szó kutyaágyról vagy valamilyen játékról – ebe minden karácsonyi ajándékért hálás lesz. A kutyák nap, mint nap megajándékozzák gazdijukat szeretettel és hűséggel. Aki ugyanúgy örömét leli az ajándékozásban, az manapság már nagyon szép ötleteket találhat a tökéletes karácsonyi ajándékhoz kutyusa számára .

Karácsonyi kutyadivat és kiegészítők

Ahhoz, hogy kedvence a sétáltatás közben kényelmesen lépdelhessen Ön mellett, stabil nyakörvre és hámra van szüksége. Aki modern ajándékkal szeretné meglepni háziállatát, az egy mutatós nyakörvből és pórázból álló szettel semmiképpen sem nyúlhat mellé. Ha nem tudja a kutya pontos méretét, egyszerűen lemérheti a háthosszt, hogy a karácsonyi ajándék mindenképp illeszkedjen kedvence vonalaihoz.

A nyakörvek, a pórázok és a hámok a felejthetetlen megjelenés elegáns kiegészítői lehetnek. Mind a nagy, mind a kis kutyáknak szükségük van a sétához egy jól illeszkedő nyakörvre és egy stabil pórázra. A megfelelő hám kellemes viseletről és biztonságról gondoskodik.

Nálunk különféle formájú és színű pórázok, nyakörvek, illetve hámok érhetők el, így mindenki megtalálhatja a megfelelő meglepetést házi kedvence számára.

Pihe-puha, meleg karácsonyi pulóverek kutyáknak

A karácsonyi pulóverek mindig jó ajándékötletnek bizonyulnak, mivel védelmet nyújtanak négylábú társa számára a hideg ellen. Napjainkban már különféle színekben, méretekben és a legkülönfélébb anyagokból készült pulóverek is kaphatók. Mindenekelőtt az a fontos, hogy megfelelően védjék kedvence hasát a hideg napokon, és távol tartsák tőle a havat, illetve jeget.

Egy téli mintás pulóver igazán trendi ajándék a karácsonyfa alatt. A Klaus kutyapulóver kényelmes, kötött darab kutyáknak. Elegáns szürke alapon színes, hímzett minták és felvarrott pomponlabdák díszítik.
Ez a pulóver magas nyakú, így megfelelően védi kedvence nyakrészét is. A nyúlékony anyag kitűnő viselési komfortról gondoskodik, az előnyös szabás pedig biztosítja, hogy a pulóver könnyen ráadható legyen az állatra, ill. levehető legyen róla.

Kutyakabát a karácsonyi ünnepekre

Annak érdekében, hogy legyen mit viselnie négylábújának az ünnepekkor, ajánljuk ezt a bájos karácsonyi kabátot. Ebben a szettben biztosan mindenki tekintetét magára vonja majd kutyusa.

Ez az édes Mikulás-ruha valójában egy piros, kapucnis köpeny, ami soft-fleece anyagból készül, s könnyű, fehér plüss-szegélyek díszítik.

Tépőzárjának köszönhetően egyszerűen ráadható kedvencére ez a Mikulás-kosztüm, s könnyen kutyája testformájához igazítható. Nyúlékony anyaga teljes mozgásszabadságot garantál az állatnak.

Legyen szó ünnepi vacsoráról vagy karácsonyi üdvözletként készült fotóról: az Ön kedvence lesz a valaha létezett legszebb Télapó!

Játékötletek kutyáknak karácsonyra

A különösen ölelgetős kutyáknak ideális meglepetés lehet egy puha plüssállat. Egy elképesztően puha plüssjáték biztosan megdobogtatja majd kutyusa szívét. Kétségkívül egyből kiemelt helyet kap az új játék kedvence kosarában.

A téli időszak a játék ideje! Na jó, kutyája valószínűleg mindig kapható játékra, de olyan téli játszótársakkal, mint például a cuki Pingvin kötéllel még jobb szórakozást biztosít a tombolás során. Ezért ez a játék például ideális karácsonyi ajándék lehet ebe számára.
A pingvin testének közepét egy robusztus kötéllabda alkotja, valamint lábai is stabil kötélzsinórból állnak, s ennek hála, a játék nagyon jól szájba fogható és meg is rágható. Így ez a kis kedves, déli-sarki látogató nemcsak szeretgetésre alkalmas, hanem dobálásra, apportírozásra is.

A fejében megbújó sípoló még tovább fokozza kutyusa játékos kedvét. Kialakítása édes részletekben gazdag: a téli sapka, sál, illetve kesztyű igazán dekoratív látványossággá teszi ezt a kis pingvint.

Puha kutyafekhelyek karácsonyi dizájnban

A Hópihe kutyaágy nem ok nélkül kapta ezt a nevet. Fantasztikusan puha bevonatának köszönhetően kutyájának olyan kényelmes fekvőhelyet nyújt, hogy valóban meghitt, barátságos helynek érzékeli kedvence. Egy meleg fészek különösen idősebb és ízületi panaszokkal, illetve mozgásszervi betegségekkel küzdő, beteg állatok számára ideális.

Kiváló minőségű, viszkoelasztikus memóriahab-töltettel készült kutyaágy tökéletesen alkalmazkodik a test vonalához. A perem külön belső párnával ellátott, azonban a huzat továbbra is egységes és semmi nem csúszik szét.

A Vetbed® Non-Slip Snowman Edition különösen ünnepi alvási lehetőséget kínál négylábúja számára és segít ráhangolódni Önnek és háziállatának a karácsonyra.

Az extra vastag és puha flór szigetelő hatást gyakorol a talaj hidegével szemben, egyidejűleg kellemes melegről és kényelemről gondoskodik a hideg évszakban. Emellett a fekhely módfelett higiénikus és antiallergén. Az aktuálisan karácsonyi kiadású, eredeti Vetbed® nagy szakítószilárdságú szálainak köszönhetően tetszés szerint vágható - anélkül, hogy kirojtolódna. Ezért optimális fekhely érzékeny kutyák számára.

Kutyája igazi sportnagyágyú vagy trükkművész?

Legyen szó agilityről, intelligenciajátékról, dummy tréningről vagy akár közös kocogásról – a jó felszerelés támogatja az adott tréninget és hozzájárul a sportban elért sikerekhez. Az új tartozékok beszerzésével nem kell januárig várnia. A kutyák tanulékonyak és kíváncsiak, így bármikor belevághat a kiképzésbe. A megfelelő kiegészítő segít abban, hogy a kitűzött célokat elérjék és kedvence motivált maradjon.
Aki belevágna négylábú barátjával a „kutyanevelési projektbe“, az már ezt el is kezdheti egy hozzáillő ajándék megvásárlásával.

A Clix Multi-Clicker - oktató segédeszköz a szokásos klikkerektől eltérően szabályozható hangerővel és frekvenciával rendelkezik.

Az elv egyszerű: „Programozza” kutyáját a hangjelzés segítségével – találja meg a megfelelő hangot kutyájának.
Ennek a hangjelzéses eljárásnak van egy nagy előnye a többi oktatási gyakorlattal szemben: büntetés nélkül idomítható az állat. Sem üvöltözés, sem átkozódás, sem erőszak nem szükséges az eredményes kiképzéshez. A legkisebb erőszak nélkül kommunikálhatunk a kutyával.

További izgalmas ajándékötletek kutyáknak

A speciális karácsonyi ajánlatok mellett sok más hasznos dologgal is meglepheti kedvencét, mint például:

A leghasznosabb cikkeink
5 min

Kutya nevek – A 30 legjobb “O” betűvel

Franciaországban a kutya nevek kapcsán már közel egy évszázada fennáll egy rendszer (“Dog Naming Convention”). Egy kutya kora könnyedén megállapítható regisztrált neve ill. annak első betűje alapján. 2005-ben az "A" betűvel kezdték, majd 2006-ban a "B", 2007-ben a "C" következett, és így tovább. 2018-ban az O betű volt soron, 2019-ben pedig a "P" betű.