Karácsonyi ajándék kutyáknak

karácsonyi ajándék kutyáknak

Tegye az idei karácsonyt kiskedvencének is varázslatossá. Ajándékötleteink minden kutya szívet megdobogtatnak.

Ho, ho, ho, hó! Közeleg a karácsony, és elhiheti, hogy a kutyák is nagyon örülnek az izgalmas ajándékoknak a fa alatt, akik négylábú társként a szűk családi körbe tartoznak. Legyen szó kutyaágyról vagy valamilyen játékról – ebe minden karácsonyi ajándékért hálás lesz. A kutyák nap, mint nap megajándékozzák gazdijukat szeretettel és hűséggel. Aki ugyanúgy örömét leli az ajándékozásban, az manapság már nagyon szép ötleteket találhat a tökéletes karácsonyi ajándékhoz kutyusa számára .

Zooplus karácsonyi vásár

Karácsonyi kutyadivat és kiegészítők

Ahhoz, hogy kedvence a sétáltatás közben kényelmesen lépdelhessen Ön mellett, stabil nyakörvre és hámra van szüksége. Aki modern ajándékkal szeretné meglepni háziállatát, az egy mutatós nyakörvből és pórázból álló szettel semmiképpen sem nyúlhat mellé. Ha nem tudja a kutya pontos méretét, egyszerűen lemérheti a háthosszt, hogy a karácsonyi ajándék mindenképp illeszkedjen kedvence vonalaihoz.

A nyakörvek, a pórázok és a hámok a felejthetetlen megjelenés elegáns kiegészítői lehetnek. Mind a nagy, mind a kis kutyáknak szükségük van a sétához egy jól illeszkedő nyakörvre és egy stabil pórázra. A megfelelő hám kellemes viseletről és biztonságról gondoskodik.

Nálunk különféle formájú és színű pórázok, nyakörvek, illetve hámok érhetők el, így mindenki megtalálhatja a megfelelő meglepetést házi kedvence számára.

Pihe-puha, meleg téli pulóverek és kabátok kutyáknak

A karácsonyi pulóverek mindig jó ajándékötletnek bizonyulnak, mivel védelmet nyújtanak négylábú társa számára a hideg ellen. Napjainkban már különféle színekben, méretekben és a legkülönfélébb anyagokból készült kutyaruhák kaphatóak.

Mindenekelőtt az a fontos, hogy megfelelően védjék kedvence hasát a hideg napokon, és távol tartsák tőle a havat, illetve jeget. Egy téli mintás pulóver igazán trendi ajándék a karácsonyfa alatt.

Játékötletek kutyáknak karácsonyra

A különösen ölelgetős kutyáknak ideális meglepetés lehet egy puha plüssállat. Egy elképesztően puha plüssjáték biztosan megdobogtatja majd kutyusa szívét. Kétségkívül egyből kiemelt helyet kap az új játék kedvence kosarában.

Puha kutyafekhelyek karácsonyi dizájnban

Mi lehet szebb, mint egy hosszú téli séta után egy puha kutyafekhelyben jól elnyújtózni? A mély relaxációhoz azonban megfelelő kényelemre van szükség, egy komfortos kutyaágyra.

Ajándékozza meg négylábú kedvencét egy különleges kényeztetéssel, adjon neki egy elegáns, puha új fekhelyet. A következő termékek nemcsak a kutyaszíveket dobogtatják meg, hanem elegánsan beleillenek a legtöbb otthonba:

Adventi naptárak kutyáknak

Ossza meg a varázslatos adventi várakozás izgalmát négylábú kedvencével! Élvezzék együtt a karácsony előtti adventi időszakot, és kényeztesse kutyáját minden nap egy új és ízletes finomsággal a kutyáknak készült adventi naptárból. A zooplus webáruházunk kínálatában idén is a kedvelt snack márkák adventi naptárai várják.

zooplus karácsonyi kiadás
A leghasznosabb cikkeink
2 min

Kutya nevek

Az idő során a kutyák az emberek hű társaivá és családtagjaivá váltak. Ez az erős kapcsolat abból is látszik, hogy a gazdik szorgosan fáradoznak azon, hogy megtalálják kedvencük számára a megfelelő nevet. A névkeresés aztán egyre inkább türelemjátékká válik – vannak, akik a klasszikus nevekre szavaznak, míg mások a feltűnőbbekre. Magyarországon a leggyakoribb kutyanevek közé tartozó kan kutya nevek: Alex, Blöki, Brúnó, Bobi, Buksi, Bundás, Csibész, Csoki, Csöpi, Démon, Döme, Foltos, Füles, Füli, Hektor, Johnny, Jackson, Kópé, Lexi, Lord, Lucky, Mogyi, Morzsi, Néró, Pongó, Rex, Rocky, Süti, Szimat, Vadázs, Zserbó és Zsömi. A leggyakoribb szuka kutya nevek közé pedig az alábbiak tartoznak: Bambi, Bella, Candy, Cherry, Daisy, Dolly, Emma, Fifi, Fiona, Goldie, Kitty, Lady, Lexi, Lili, Lola, Luna, Mazsola, Mimi, Molly, Peggy, Pixie, Polly, Pötyi, Princess, Rozi, Roxy, Suzy, Sziszi és Zara. A kutyanévnaptár alapján pedig ezek a legkedveltebbek: Buksi, Morzsa, Morzsi, Picúr, Mackó, Maci, Tapi, Tappancs, Pamacs, Molly, Rex, Liza, Lili, Fifi, Bundás, Csöpi, Lady, Bobby, Suzy, Rocky, Alex, Néró, Teo és Jenny.
4 min

Kölyökkutya kiválasztása

Egy kutyabarát szíve egyből hevesebben kezd dobogni, amint belepillant az alomládába. Az aprócska kutyusok annyira édesek, hogy az ember legszívesebben mindet hazavinné magával.