Nyári játék ajándékba kedvencének!

Nyári ajándék kedvencének!

☀️☀️ Önök is annyira várják a nyarat, mint mi? ☀️☀️

💦 Elhoztuk Önöknek előre a legjobb nyári ajánlatokat ráadásul még egy ingyen játékkal is kedveskedünk! 🐢🐸

Kuponkódok: 

🐱 NYAR-M 🐢

🐶 NYAR-K 🐸

Az ajánlat 11 990 Ft feletti vásárlás esetén 2021. június 7-ig a kuponkód beírásával érvényes. Egy vásárláskor egy kuponkód használható fel.

🐸 A barátságos arckifejezésű Happy the Frog kutyajáték gondoskodik a jó kedvről otthonában 🐸

Kuponkód: NYAR-K

A játékra ösztönző békát sípolóval a hasában izgalmas anyagok keverékéből gyártják: testét puha, rugalmas plüssből, lábait pedig kötélből és zseníliarojtokból. A robusztus kötélből készült lábak tökéletesen alkalmasak rágáshoz vagy ott ráharapva cipelheti kedvence ide-oda. Ez az édes játék minden kalandra elkísérheti négylábúját. 

Anyaga: 100% poliészter

Mérete: H 34 x Sz 20 x M 10 cm

🐢 A teknősbékák inkább komótosnak mondhatók? Semmiképpen! Tillie the Turtle megmutatja macskájának, hogy a bájos páncélosok is tudnak gyorsan mozogni! 🐢

Kuponkód: NYAR-M

A stabil fapálcára rögzített kis teknősbéka zörgő fóliából készült páncéljával pompás játékélményről gondoskodik szobatigrise számára vidám fogó- vagy vadászó játék keretén belül.

Pálca anyaga: nyírfa

Kötél anyaga: nylon

Függő: műfilc, zörgő fólia

Mérete: 95 cm

Nyári ajánlatok

A legjobb nyári ajánlatok kedvencének

Summer splash 2021

Merüljön el a zooplus nyári ajánlataiban!. Biztosítson négylábú társának egy kis hűsítést a forró napokon vagy kényeztesse finom harapnivalókkal és eledelekkel. Nyári termékeink széles választékában mindent megtalál, amire szükség lehet egy szuper kiránduláshoz a szabadban.