Rocco márkabolt

Rocco
Rocco

- A HÚSELEDEL -

Legyen szó akár nedvestápról, akár kutyasnackről, a Rocco a tiszta hús élvezetének pártján áll.

A különféle húseledelek széles választéka jóleső változatosságot garantál a kutyatálakba. Bármely ízlés vagy igény számára megtalálható a megfelelő: Rocco Junior a kölyök- és fiatal, Rocco Senior az idősebb kutyáknak. Rocco Sensitive érzékeny gyomorra, Rocco Real Hearts valódi ínyenceknek; Rocco Menü a köretek kedvelőinek és Rocco Classic mindenkinek, aki a lényegesre koncentrál. Az olyan különleges kiadások pedig, mint a szezonális menük vagy a világkörüli utazás nedvestápjai még érdekesebbé és vonzóbbá teszik a kínálatot.

Bármelyik változat is legyen az, amely az Ön kutyájának szívét jobban megdobogtatja, a márka különböző fajtáinak magja teljes bizonyossággal mindig ugyanaz: a tiszta hús és belsőségek magas részaránya 100% friss összetevőkkel kombinálva.

Rocco

Filozófiánk

- 100%-ban friss alapanyagokból készült, feldolgozott hús felhasználása nélkül

- Mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentes

- Az alacsony hőmérsékleten végzett kíméletes feldolgozásnak köszönhetően megmarad az erős hús íz, a tápanyagok és a természetesen darabos eledel

- Magas tolerancia és elfogadási arány

- Németországban készült száraz és nedves eledelek

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android