zooplus kedvezmények és előnyök

zooplus kedvezmények és előnyök

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le ajánlatainkróll!

Hírlevél feliratkozás


Szeretne értesülni kedvező áru ajánlatainkról, új izgalmas termékeinkről és verhetetlen próbacsomagjainkról? Ne maradjon le iratkozzon fel még ma teljesen ingyenes és kötelezettséggel nem járó hírlevelünkre, hogy mindig naprakész maradjon. Ezenen kívül még meg is jutalmazzuk 333 ingyen zooPonttal! Ne hagyja ki hetente nagyszerű áron kínált ajánlatainkat!  Iratkozzon fel hírlevelünkre, máris 333 zooPontot gyűjthet hűségprogramunkban.

Nagyszerű termékek alacsony áron.

Akciók, ajánlatok

Akár ingyenes ajándékkal lepné meg kedvencét vagy olcsó gazdaságos kiszerelést keres vagy netán akciós áron vásárolna felszerelést, ne hagyja ki ajánlatainkat ahol kedvenc termékeit akár még olcsóbban teheti kosarába.

Hűségprogram

Bónuszprogram


Gyűjtse a pontokat zooplus hűségprogramunkban és Ajándék Sopunkban ingyen termékekre válthatja őket! Hogyan működik? Minden elköltött 250 forint után egy zooPontot kap, melyet a fizetést követően írunk jóvá. Amelyet ezt követően máris beválthat a Ajándék Shopban a kívánt termékre. Mindez Önnek nem jelent plusz költséget, mivel a hűségprogram teljesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel.  

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás


Használja ki az ingyenes házhozszállítási lehetőséget. Rendeljen legalább 9990 Ft értékben és csomagját ingyenesen kiszállítjuk az Ön által megadott címre.


Ajánljon bennünket barátainak és válasszon ajándékot!

Ajánljon bennünket és válasszon ajándékot!


Elégedett szolgáltatásainkkal és termékkínálatunkkal? Boldoggá tettük kisállatát? Ajánljon bennünket és megjutalmazzuk: amikor barátja vagy ismerője beváltja 10%-os kuponját, akkor mi 350 zooPonttal mondunk Önnek köszönetet, melyet hűségszámláján írunk jóvá. Jóváírás után rögtön választhat is ajándékot az  Ajándék Shopból. Gyűjtse be még ma az ajándékot és ajánlja tovább a zooplus-shopot. 

Tenyésztői Kedvezményprogram

Tenyésztői kedvezmény


Az újszülött állatok lelkiismeretes felnevelésével illetve az optimális táplálék és ellátás biztosításával egyre több tenyésztő jut pénzügyi határai szélére. Mivel számunkra fontosak az egészséges és boldog kölykök a tenyésztők exkluzív  8%-os kedvezményben részesülnek 29 500 Ft feletti rendeléseikből, hogy tenyészetük boldog és egészséges legyen – anélkül, hogy le kellene mondaniuk a játékokról és a kiegészítőkről.

Állatvédők kedvezménye

Állatvédők kedvezménye


Az állatvédők támogatása érdekében a zooplus nekik szóló exkluzív kedvezménnyel aktívan részt kíván venni az állatok jólétének megteremtésében. Bár az állatvédelemben nagy a pénzügyi források hiánya, minden állat számára biztosítani kell a szép állati élet alapvető körülményeit, hogy később egészségesen adhassák át őket egy új tulajdonosnak.

zooplus magazin

zooplus magazin


Fedezze fel zooplus magazinunkat naprakész információkért és az állattartást érintő érdekes tényekért. Akár kutyák, macskák, madarak vagy kisállatok, a zooplus magazin minden fajt érinti és díjmentesen szakszerű tájékoztatást nyújt az állattartásról és az állatokról általánosságban. Magazinunkat olvasva mindig megfelelően tájékozott lesz és naponta bővítheti állatával kapcsolatos ismereteit, hogy naprakész információi legyenek kedvence igényeiről.