Itt a tavasz a levegőben, töltődjön fel napsütéssel

Itt a tavasz a levegőben, töltődjön fel napsütéssel

A tavasz első napsugarai láttán rögvest a szabadba vágyunk. Nincsenek ezzel másképp házikedvenceink sem. Fontos, hogy felkészülten kezdjük el a melegebb időszak kezdetét, ebben leszünk segítségére nagyszerű tavaszi ajálatainkkal. Legyen szó akár kényeztető szőrápolási termékről, frissítő itatókútról vagy akár egy trendi új hámról. Nézzen körbe és készüljön velünk a tavaszra!

Tavaszi termékek macskáknak Tavaszi termékek macskáknak 🌼🌼🌼

Tavaszi virágok illata, a madarak csicsergése és az első tavaszi napsugarak megjelenése aktivitásra ösztönzik cicáját függetlenül attól, hogy kinti vagy benti a macska. Ahhoz, hogy tökéletesen felkészítse cicáját a melegebb időszakra, mindenképpen meg kell néznie tavaszi ajánlatainkat.

Tavaszi termékek kutyáknak Tavaszi termékek kutyáknak 🌼🌼🌼

A hőmérő higanyszála egyre csak feljebb kúszik, a nappalok is hosszabbodnak, ami kutyája mozgási kedvét is serkenti. Sőt még a bundája lehullott darabjai is csomókban repkednek a lakásban? Feltétlenül nézzen körbe tavaszi ajánlataink között és találja meg a tökéletes kiegészítőket. 

Termékek macskáknak

Termékek kutyáknak

Szőrápolás kutyáknál Szőrápolás kutyáknál Hasznos tanácsok

Tetőtől mancsig ápolt külső - így a kutyája nemcsak jól néz ki, hanem jól is érzi magát a bőrében. Legyen a szőre göndör, drót, hosszú vagy rövid: a szőrápolás minden kutyának jár. Olvassa el az összes tippet cikkünkben!

Macska szőrápolás Szőrápolás macskáknál Hasznos tanácsok

A vastag, fényes szőrzet annak a jele, hogy a macskája fizikailag és mentálisan egészséges. A szőrápolás nagy részét maguk a macskák végzik. Ugyanakkor fésüléssel segítheti cicáját a szőrápolásban. Olvassa el az összes hasznos tanácsot cikkünkben!