Tisztaság mindenekelőtt!

Higiéniai termékek

Ezekben az időkben különösen fontos, hogy odafigyeljünk környezetünkre és betartsunk minden ajánlott higiéniás ajánlást. A folyamatos kézmosás mellett nem szabad megfeledkeznünk kisállataink higiéniás körülményeiről sem. 

Fontos, hogy mindig tisztán tartsuk a macskánk WC-jét, azt gyakran ürítsük illetve kellő időközönként cseréljük benne az almot. A megfelelő alom kiválasztásához kínálunk Önnnek segítséget új zooplus macskaalom választó útmutatónkkal, kattintson és találja meg a tökéletes almot! 

Kölyökkutya érkezése a családba mindig egy izgalmas időszak, viszont meg kell birkózni az időnként kellemetlen dolgokkal is, mint például a szobatisztaságra nevelés. Ehhez nagy segítségre lehetnek a különböző betétek és pelenkák. A szobatisztaság elérése után nem ért véget feladatunk, ugyanis környezetünk tisztán tartása érdekében fontos, hogy a végterméket összeszedjük és a kijelölt szemétgyűjtőbe helyezzük. A kutyaürülékes zacskók mellett további kiegészítők és kutya WC termékek segítenek a kutyája általános tisztántartásában és a kulturált kutyatartásban.

Kiemelt ajánlataink

Tigerino Canada 22+2 kg 22+2 kg ingyen! Tigerino Canada

Ha most vásárol 2 x 12 kg Tigerino Canada macskaalmot a választása szerinti fajtából, 2 kg-ot ingyen adunk belőle! 22 kg-t fizet, 24 kg-ot kap!

Tigerino Crystals 5 + 1 5 + 1 ingyen! Tigerino Crytals

Vásároljon 6 x 5 l Tigerino Crystals macskaalmot, és most 1 x 5 litert ingyen adunk belőle! Ötöt fizet - hatot kap! 

Purina Tidy Cats 2 + 1 ingyen! Purina Tidy Cats

Ha most vásárol  3 x 20 l Purina Tidy Cats Lightweight csomósodó macskaalmot, abból most 20 litert ingyen adunk! 2-t fizet - 3-at kap!

Ürülékzacskó & zacskótartó 10% kedvezmény! Ürülékzacskókra

10% kedvezmény minden kutya ürülékzacskóra és zacskótartóra a ZACSI-10 kuponkóddal. Az ajánlat április 18-ig érvényes a kuponkód beírásával. Egy rendeléskor csak egy kuponkód váltható be.

Nézzen körül széles higéniai-termék választékunkban:

Otthonunk tisztántartása

Tisztaság mindenekelőtt!
Együttélés házikedvenceinkkel higiénikusan

Otthonunk tisztasága és komfortérzete különösen fontos a mostani helyzetben. Kisállatokkal való együttélés során találkozunk szőrrel valamint egyéb foltokkal, amelyeket speciális tisztítószerekkel tudunk feltakarítani. A szőr ellen például az egyik legjobb védekező eszköz a védőtakarók és védőhuzatok alkalmazása. Előfordul, hogy kutyánknak speciális betétre vagy pelenkára van szüksége különböző okokból, amelyekből széles választékot talál a zooplus-on. 

Találja meg a tökéletes macskaalmot

zooplus macskaalom útmutató
Macskaalom teszt: szilikát- vagy csomósodó macskaalom legyen? Szilikonos- vagy csomósodó macskaalom? Válasszon tudatosan

A macskatartók és négylábú kedvenceik körében a szilikát-kristályokból álló almok és a természetes agyagból készülő csomósodó macskaalmok a legnépszerűbbek. De mégis: melyik a legjobb macskaalom a cicának, gazdájának és a környezetnek? Megtudhatja macskaalom-összehasonlító elemzésünkből.

Melyik macska wc a legjobb a macskámnak? Melyik macska wc a legjobb a macskámnak? Válasszon tudatosan!

A macskatoalettnek ott a helye minden cicás háztartásban. Azonban nem is mindig könnyű eldönteni, melyik macska wc az igazi, s legjobban megfelelő a cicának. Hiszen sokféle macskatoalett létezik: van fedeles és fedél nélküli, de még teljesen automatikus is. Olvassa el cikkünket a tippekért!