Ted – a sárimádó labradorunk

Ted
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Tedről
  • Ted kedvencei
  • Ted kívánságlistája
  • Ted névjegye
Ted 🐽

Ted 🐽

Most már majdnem két éve dolgozom terméktesztelőként és content manager-ként a zooplus-nál Hollandiában. Életem 3 éve alatt igazán kiváló gourmet-gyomorra tettem szert. Szeretek mindent, ami a földön van: legyen szó snack-ről, rágógumiról, kis ágakról vagy akármi másról, sohasem lakom jól. Amikor éppen nem az ízlelőbimbóimat fejlesztem tovább, szívesen ugrálok a vízben, cipelek nagy ágakat végig az erdőn vagy hempergek fenségesen illatozó sártócsákban.

Kedvenc ételem egyértelműen a „sok és az adj még többet”. Játékok közül pedig a kedvencem minden, amit már nem kell visszaadni. Mivel labrador retriever vagyok, ez teljesen érthető. 

Wolf of WildernessTeddel az asztalnál 🥩 Wolf of Wilderness

Egyik mancs balra, a másik jobbra – így esik jól a falatozás! A Wolf of Wilderness Green Fields nedves kutyatáp előállítása során csak egyféle fehérjeforrást (bárány) használnak, amit gyógynövényekkel és bogyósokkal bolondítanak meg. Nem tartalmaz tartósítószereket és színezékeket.

Kipróbálom
kooa samponFürdeni nagyon szeretek 🧴 kooa Shampoo

A sárban hempergős edzésem hiábavaló volt, mert ezzel pofonegyszerűen lejön a kosz. A bőröm és a bundám most kifogástalan, amíg nem jön a következő sáros kaland. Nem viszketek tőle, legalábbis a gazdim ezt mondja – egyébként a kooa Sensitive sampon a viszketés problémáját is megoldja!

Kipróbálom
Ted alszikAz alvó Tedet senki nem ébreszti fel 💤 Sleepy Time kutyaágy

1 disznófül, 2 disznófül, 3... – óó, már megint éhes vagyok. A Sleepy Time kutyaágyamból az erkélyről megfigyelhetem a területem. Az extra vastag, puha párnán néha elbóbiskolok és disznófülekről álmodok. Legyen akár eső, akár hideg időjárás, a víztaszító termohuzat igazi áldás. 

Kipróbálom