Bruno – a zooplus mentora

Bruno
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Brunoról
  • Bruno kedvencei
  • Bruno kívánságlistája
  • Bruno névjegye
Bruno 🎓

Bruno 🎓

Helló, Bruno vagyok, és 3 éve dolgozom a német, osztrák, svájci, francia és belga régió értékesítési igazgatójaként. Ez azért praktikus, mert utazásaim során sok nyelven megtanultam ugatni. Imádok a természetben túrázni, és minden túrabotot összeszedek, ami csak utamba akad. Annak ellenére, hogy volt már néhány térdműtétem, még mindig rendkívül jó túratárs vagyok.

Amikor éppen nem túrázom vagy dolgozom, akkor szeretettel gondoskodom a fogadott testvéremről, és megmutatom neki, milyen csodálatos is lehet a kutyaélet. Még sokat kell tanulnia, de együtt meg tudjuk csinálni. 

Bruno kicsi bárányaBruno kicsi báránya 🐑Kutyajáték

Egy fárasztó és izgalmakkal teli séta után szeretek a kosaramban pihenni Trixie játékbárányommal, és várom, amíg eljön az evés ideje. A bárányomat extra hosszú és párnázott lábainak köszönhetően mindenhova magammal hurcolhatom. A sípoló pedig még változatosabbá teszi a játékot!

Kipróbálom
Wolf of Wilderness snacksElkészülni, vigyázz...snack! 🏁Wild snack

A Wolf of Wilderness Wild Bites snack ideális, amikor két étkezés között rámtör az éhség - és velem ez bizony gyakran előfordul! A Németországban előállított jutalomfalatkák friss fűszernövényekkel és egyetlen fehérjeforrással készülnek. Teljes mértékben gabona nélkül! Különösen jól emészthetők.

Kipróbálom

Bruno szabadidejében