Pipa – a pimasz snackhercegnőnk

Pipa
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Pipa-ról
  • Pipa kedvencei
  • Pipa kívánságlistája
  • Pipa névjegye
Pipa 🎀

Pipa 🎀

Hello!

Pipa a nevem – de snackhercegnőnek is hívnak! Most már 2 éve dolgozom content manager-ként és terméktesztelőként. Az ízletes tartalmak készítése a legkedvesebb feladatom!

Nem szívesen gondolok vissza a zooplus előtti időszakra, ugyanis kölyökként kitettek Magyarországon az utcára. Szerencsére állatvédők találtak meg és megmentettek. A közvetítő hirdetésben lefestett életrevaló és vidám természetem azonnal elvarázsolta az örökbe fogadó családomat, így hamar beköltözhettem új otthonomba. Szerelem volt első látásra! Időközben igazi ínyenccé nőttem ki magam és minden termékben felfedezem a vau-hatást… Nyami! 

Rosie's FarmMintha a nagyi tanyájáról származna 🐷 Rosie's Farm

Jól telítő táp fölösleges töltőanyag nélkül. A Rosie’s Farm eledel sok válogatott, szezonális gyümölcsöt és zöldséget, valamint friss húst tartalmaz – pont megfelelő egy olyan ínyenc hercegnő számára, mint amilyen én vagyok! Vajon tálalom a következő céges vacsorán?

Kipróbálom
zoolove by zooplusMindennap egy jótett ❤️ zoolove puha snack

Nassolni egy jó cél érdekében? Így még jobban ízlik nekem a zoolove puha snack! Mivel könnyen rágható, nemcsak tréning közben esik jól falatozni. Ráadásul az árának 10%-a a menhelyes barátaimnál landol, így még boldogabb vagyok, hiszen köztudott, hogy „osztozni az örömben, kétszeres öröm“!

Kipróbálom
TakaróNyaralás-feeling a kedvenc takarón 🌴 Flamingo plüsstakaró

Ha nem éppen Ibizán nyaralok, szívesen lazulok a zoolove Flamingo plüsstakarómon – mivel az elhozza a nyár érzését az otthonomba! A két puha plüssréteg különösen kényelmessé teszi a fekhelyet és így mindig tudom, hol van a helyem a kanapén. 

Kipróbálom