Amigo – a mi kedélyes zooplus nagyapónk

Amigo
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Amigo-ról
  • Amigo kedvencei
  • Amigo kívánságlistája
  • Amigo névjegye
Amigo 👓

Amigo 👓

Hello!

Amigo vagyok és 9 éve dolgozom invoice inspector-ként és terméktesztelőként a zooplus-nál. Életem 13 éve során megtapasztaltam már ezt-azt, ezért most elsősorban a pihenésnek és a nyugalomnak hódolok.

Azért mégis unalmas lenne mindig csak heverészni, így rendszeresen járok sétálni Trollival, a nagyapó haverommal. Trolli és én igazi sárgarépa-rajongók vagyunk, ezért gyakran tartunk nasiszünetet a séták közben, hogy harapjunk ebből a „szent” zöldségből egyet. Falunkban mindenki úgy ismer minket, mint a menő nagyapó duót, és mindig megcsodálnak, üdvözölnek minket. Jól állnak nekem az aranyévek, és természetesen a munkámnak köszönhetően naprakész maradok a legújabb trendeket illetően.  

RoccoNassolás és lazulás ☀️ Rocco XXL snack

Újdonság a webshopban: a Rocco XXL csirke snack vegyes csomag ideális minden olyan kutya számára, aki a nyáron is szeretne valami jót enni. A minőségi csirkefilé zsírszegény és könnyen emészthető, aminek nagyon örülök, hiszen mi, nagyapók is szeretnénk jó formában maradni a nyáron.  

Kipróbálom
Wolf of WildernesA „vad“ idők még nem értek véget 👴 Wolf of Wilderness

Hiába szálltak már el felettem az évek, még mindig ott lakozik bennem kicsit a farkas. A Wolf of Wilderness Senior "Green Fields" tápot tesztelni. Nagyon ízlett és a gazdijaim is elégedettek, mert az eledelt úgy állították össze, hogy kövesse a vadon élő farkas étrendjét.

Kipróbálom