Peanut – a kis mindentudónk

Peanut
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Peanut-ról
  • Peanut kedvencei
  • Peanut kívánságlistája
  • Peanut névjegye
Peanut 🥜

Peanut 🥜

Hello!

Peanut (csivava) vagyok és 2 éve content manager-ként, illetve terméktesztelőként dolgozom a zooplus-nál. Tehát szigorúan véve egész életemben a zooplus-nál húztam az igát – ugyanis még csak 2 éves vagyok. Emiatt senki sem tud csőbe húzni, ha snackekről és játékokról van szó!

Ebédszünetben azt eszek a legszívesebben, amit mások érdekesnek találnak.

Clooney, a cicabratyóm is a zooplus-nál melózik, de csak home office-ban, ezért otthon a takaró alatt elmesélek neki az irodában történt, minden izgalmas történetet és kalandot. Ilyenkor nem zavarhat minket az anyukánk sem, mivel minden szigorúan titkos. 

Rosie's FarmSzívecskék a kis szívtiprónak 💘 Rosie's Farm snack

A Rosie‘s Farm snackek pont nekem valók, mivel nagyságukat a méretemhez igazították! Ráadásul gabonamentesek és magas hústartalmúak, amire nagyon ügyel a mamám. Akár úton vagyok, akár trükköket gyakorlok – sokáig nem terelik el a figyelmemet és gyorsan újra készen állok a következő kalandra!   

Kipróbálom
Hópihe kutyaágyPeanut a mennyeien puha ágyikóban ☁️Hópihe kutyaágy

Terméktesztelőként elég fárasztó tud lenni egy munkanap! Legszívesebben a Hópihe kutyaágyban relaxálok, ami tökéletesen illeszkedik testem vonalához. Így igazán biztonságban érzem magam és szinte gombnyomásra ellazulok. Idősebb állati kollégáim is szeretik ezt a fekhelyet! 

Kipróbálom