Betty – a mi zooplus nagyvilági utazónk

Betty
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Betty-ről
  • Betty kedvencei
  • Betty kívánságlistája
  • Betty névjegye
Betty ✈️

Betty ✈️

Hello!

A nevem Betty és egy éve dolgozom a zooplus-nál teamlead network control tower-ként és terméktesztelőként. Életem 6 évében elég sokat utazgattam már a nagy világban és különböző helyeken éltem. Tavaly költöztem Ukrajnából Lengyelországba. Sajnos sok barátomat kellett ott hagynom Ukrajnában, de remélem, hogy hamarosan újra meglátogathatom őket.

Nagyon kedvelem a kutyakollégáimat, de az emberi munkatársak a szívem csücskei – ők mindig jó messzire dobják el a labdámat, mivel tudják, hogy az apportírozás a kedvenc játékom.

Ha időm engedi, utazgatok a kutya világtörténelem színterein és új helyeket fedezek fel kiváló szimatommal. 

Betty itatójaAz utazás szomjassá tesz! 🧃 Vizespalack tállal

Praktikus vizet és tálat magunknál tartani, mivel az utazások vagy séták alkalmával mindig megszomjazom. Ezért egyből le is teszteltem a vizespalackot itatótállal egy kirándulás során a természetben. Bizton állíthatom, hogy engem lenyűgözött és a mamám is teljesen elégedett vele.

Kipróbálom
YodaRágni vagy nem rágni 👽 Bébi Yoda kutyajáték

Amikor megkaptam az Ülő Star Wars bébi Yoda kutyajátékot, az lett az abszolút kedvenc játékom. Pihe-puha és szépen sípol, amikor ráharapok. A mamám cukinak találja és ő is szívesen elfogadna egyet magának, viszont jó kutyagyerek lévén bármikor kölcsön adom neki.

Kipróbálom