Mala – az egyszemű kalózlány

Mala
Minden Kutya

Minden Kutya

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Maláról
  • Mala kedvencei
  • Mala kívánságlistája
  • Mala névjegye
Mala ☠️

Mala ☠️

Helló, Mala vagyok, a félszemű zooplus-kalóz. Senior Inventory Managerként és terméktesztelőként dolgozom a zooplusnál. Valahol az utcán születtem Görögországban, volt egy súlyos szemgyulladásom, és ezért van most csak egy szemem. De ez a szem a titkos fegyverem. Mert hogy már semmi sem kerüli el a figyelmemet.

Amikor az irodán hajózom át, mindig kincsek és snackek után kutatok, ahogyan az egy igazi kalózhoz illik. És persze mindig sikerül zsákmányolni valamit, amit szívesen megosztok kutyabarátaimmal. Macskakollégáimmal szemben még mindig gyanakvó vagyok, úgyhogy azt hiszem, szükségem van még néhány csapatépítő tréningre. 

Mala munkában

Wolf of WildernessRaaawrr – igazi kalózoknak való snack 🏴‍☠️Wolf of Wilderness

100% hús, hal és belsőség - ezt szeretik a legjobban a kalózok, arrr! A Wolf of Wilderness - RAW jutalomfalatok kíméletesen fagyasztva szárítottak, és teljesen gabona-, cukor- és gluténmentesek. Visszazárható dobozukban szívesen magammal viszem a tengerre ezeket a finom falatokat.

Kipróbálom
SzimatszőnyegKezdődhet a zoolove kincsvadászat 🔍Szimatszőnyeg

A szaglásom különösen kiváló: mindig megtalálom a zoolove szimatszőnyegben elrejtett finomságokat. A rejtekhelyek nagyon cselesek - hurkok, csíkok, zsebek, pántok... ezek bizony jól megnehezítik és lelassítják a keresést. De a csúszásmentes alátétnek köszönhetően soha sem hagyok veszni semmit!

Kipróbálom