Yoshi – a zooplus Super Mario rajongója

Yoshi
  • Yoshi-ról
  • Yoshi kedvencei
  • Yoshi kívánságlistája
  • Yoshi névjegye
Yoshi

Yoshi 🎮

Hello!

Yoshi vagyok, és már két éve dolgozom a zooplusnál content manager pozícióban. Mivel nagyon intenzív a munkám, szükségem van a megfelelő kikapcsolódásra. Hogy egyensúlyban tartsam a munkám és a magánéletem, szívesen játszom videojátékokat. A kedvencem a Super Mario, ezért is kaptam a zöld dínó után a nevem. Ha a gazdi munka után játszik, odaülök a tv elé és mindent levadászok, ami csak mozog. Még a tesóm, Minnie sem zavarhat közben, hiszen kulcsfontosságú a koncentráció.

Szeretek új trükköket tanulni, szóval nagyon jól apportírozok – ezt a kutyakollégáimtól lestem el egy csapatépítő meeting során. 

Yoshi névjegye:

- Fajta: brit rövidszörű

- Súly: 6 kg

- Életkor: 1 éves (*2021.02.10.)

- Származási hely: Németország

- Különlegességek: kutyákhoz hasonlóan vissza tud hozni kisebb játékokat, szereti a vizet, parancsszóra a hátára fekszik, foci közben levadássza a labdát a tv-n, keservesen sírdogál, ha nem találja macskatesóját, Minniet.

- Testvérállatai: Minni (macska)

 Annyira vad 🐈 Wild freedom

A zooplus összes száraztápja közül a Wild Freedom a kedvencem. Rengeteg finom izomhúst tartalmaz, gabona és más mesterséges adalékanyagok pedig egyáltalán nincsenek benne. A gazdám ugyanis mindig nagyon figyel rá, hogy kiváló összetételű eledelt kapjak!

 Előbb gondolkodni, csak aztán enni 💡 Macskajáték

A Slo-Mo macskajáték igazi rejtvény számomra: minden egyes alkalommal, mikor már azt gondoltam, megfejtettem, a következő játéknál megint teljesen más a feladat! A játék 20 változatos modulja gondoskodik róla, hogy sose unatkozzak. Mindig megtalálom az összes jutalomfalatot!

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

333zooPont hírlevél feliratkozásért
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Válasszon állatot

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android