Yoshi – a zooplus Super Mario rajongója

Yoshi
Minden macska

Minden macska

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Jujú

Jujú

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Yoshi-ról
  • Yoshi kedvencei
  • Yoshi kívánságlistája
  • Yoshi névjegye
Yoshi 🎮

Yoshi 🎮

Hello!

Yoshi vagyok, és már két éve dolgozom a zooplusnál content manager pozícióban. Mivel nagyon intenzív a munkám, szükségem van a megfelelő kikapcsolódásra. Hogy egyensúlyban tartsam a munkám és a magánéletem, szívesen játszom videojátékokat. A kedvencem a Super Mario, ezért is kaptam a zöld dínó után a nevem. Ha a gazdi munka után játszik, odaülök a tv elé és mindent levadászok, ami csak mozog. Még a tesóm, Minnie sem zavarhat közben, hiszen kulcsfontosságú a koncentráció.

Szeretek új trükköket tanulni, szóval nagyon jól apportírozok – ezt a kutyakollégáimtól lestem el egy csapatépítő meeting során. 

 Annyira vad 🐈Wild freedom

A zooplus összes száraztápja közül a Wild Freedom a kedvencem. Rengeteg finom izomhúst tartalmaz, gabona és más mesterséges adalékanyagok pedig egyáltalán nincsenek benne. A gazdám ugyanis mindig nagyon figyel rá, hogy kiváló összetételű eledelt kapjak!

 Előbb gondolkodni, csak aztán enni 💡Macskajáték

A Slo-Mo macskajáték igazi rejtvény számomra: minden egyes alkalommal, mikor már azt gondoltam, megfejtettem, a következő játéknál megint teljesen más a feladat! A játék 20 változatos modulja gondoskodik róla, hogy sose unatkozzak. Mindig megtalálom az összes jutalomfalatot!