Clooney – a zooplus szépsége, hát mi más is lenne?

Clooney
Minden macska

Minden macska

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Jujú

Jujú

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Clooney-ról
  • Clooney kedvencei
  • Clooney kívánságlistája
  • Clooney névjegye
Clooney 🤴🏻

Clooney 🤴🏻

Hello!

Clooney vagyok és már 2 éve a zooplusnál dolgozom kiemelt ügyfelekkel foglalkozó senior content manager pozícióban. Kutyatesóm szintén a zooplusnál dolgozik, de én inkább a home-officet kedvelem. Itthon sokkal jobban tudok koncentrálni.

Ha nem a tartalomgyártással foglalkozom, akkor beiktatok egy fejedelmi mosakodást – ez az én apró szépségtrükköm. Hogy igazán fitt maradjak, szívesen hozom vissza az eldobott labdát. Ezt kutyatesómnak, Mogyorónak is megtanítottam. Hétvégén szívesen járom körbe a házakat, és fedezem fel a környéket. 

 Randivacsora Mr. Clooney-val 🍴Wild Freedom

A tökéletes randevú titkos receptje? Értékes fehérjék a szép izomzat érdekében. Ne tartalmazzon az eledel mesterséges tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat. Még néhány friss gyógynövény, és voilá, kész is van az étel! Összefoglalva tehát: Wild Freedom Cold River száraztáp. 

Kipróbálom
 Akkor is elkaplak! 🦚Tollseprű

Jobbra, balra, hopp, már meg is vagy! Engem aztán nem olyan könnyű becsapni. A Crinkle Dancer tollseprű természetes tollai között megbúvó suhogó fólia azonnal felkelti az érdeklődésem. Kétlábú társaim szerencséjére extra hosszú a pálcája, így senkit nem tudok megsebesíteni. 

Kipróbálom
 Mr. Clooney a kifutón 🌟Purizon Adult

Újdonság választékunkban: Purizon Adult 6 x 400 g – gabonamentes. Annyira finom, hogy még megközelíteni is alig merem! Ezek a fehérjedús és szénhidrátszegény menük többféle különböző ízvariációkban elérhetőek, így mindig van némi változatosság a randivacsorákban. 

Kipróbálom