Minnie – a zooplus mindenevő cicája

Minnie
  • Minnie-ről
  • Minnie névjegye
  • Minnie kívánságéistája
Minnie

Minnie 🍪

Hello!

Minnie vagyok, és már majdnem egy éve dolgozom a zooplusnál content manager pozícióban, Yoshi tesómmal együtt. Ahogy a becenevem is utal rá, nagyon szeretek enni. Legszívesebben egész nap csak eszem és utána a kanapén szunyókálok. Nagyon fárasztó ugyanis, ha az embernek folyton el kell lopnia a tesója eledelét.

Ezenkívül szívesen játszom Yoshival, és együtt segítünk a gazdinak dolgozni is. Már most várom a következő ebédszünetet, hiszen nagyon megéhezem a munkában. 

Minnie névjegye

- Fajta: európai rövidszőrű

- Súly: 4 kg

- Életkor: 1 év (2021.04.26.)

- Származási hely: Németország

- Állatvédelmi információk: Minnie egy gazdátlan cica kölykeként jött a világra, akit aztán befogadtak a szomszédok

- Különlegességek: szereti a vizet, levegőben elkapja a snackeket, mindent megeszik, ügyesen levadássza az összes tollas játékot, 2 ugrással a Natural Paradise XXL kaparófa tetején van, egy különleges trükkel ki tudja nyitni Yoshi michochipes etetőautomatáját

- Testvérállatok: Yoshi (kandúr)

Minnie munkában Valódi bárányhúsból készült snack Wild Freedom 🥩

Ha a kedvenc snackjeimről – a Wild Freedom fagyasztva szárított báránytüdős falatkáiról – van szó, akkor igazi vadállattá változom. Mivel 100%-ban bárányhúsból, fagyasztva szárítva készülnek és nem tartalmaznak feleslegesen hozzáadott gabonát, nem tehetek mást: azonnal meg kell őket kaparintanom!

Minnie munkában Üdv a Savoy kaparófáról 👋 Kaparófa

Miért a Savoy kaparófa a legjobb? Hát mert erről a legjobb a kilátás a vadászterületemre! A szizáloszlopok tökéletesek a karmok koptatására, a műanyag filc pedig nagyon kellemes érzés a tappancsaimnak. A párnák kosztaszítóak és mosógépben is moshatóak! Mi más kellene még?

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android