Minnie – a zooplus mindenevő cicája

Minnie
Minden macska

Minden macska

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Jujú

Jujú

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Minnie-ről
  • Minnie kívánságlistája
  • Minnie névjegye
Minnie 🍪

Minnie 🍪

Hello!

Minnie vagyok, és már majdnem egy éve dolgozom a zooplusnál content manager pozícióban, Yoshi tesómmal együtt. Ahogy a becenevem is utal rá, nagyon szeretek enni. Legszívesebben egész nap csak eszem és utána a kanapén szunyókálok. Nagyon fárasztó ugyanis, ha az embernek folyton el kell lopnia a tesója eledelét.

Ezenkívül szívesen játszom Yoshival, és együtt segítünk a gazdinak dolgozni is. Már most várom a következő ebédszünetet, hiszen nagyon megéhezem a munkában. 

Minnie munkábanValódi bárányhúsból készült snackWild Freedom 🥩

Ha a kedvenc snackjeimről – a Wild Freedom fagyasztva szárított báránytüdős falatkáiról – van szó, akkor igazi vadállattá változom. Mivel 100%-ban bárányhúsból, fagyasztva szárítva készülnek és nem tartalmaznak feleslegesen hozzáadott gabonát, nem tehetek mást: azonnal meg kell őket kaparintanom!

Kipróbálom
Minnie munkábanÜdv a Savoy kaparófáról 👋Kaparófa

Miért a Savoy kaparófa a legjobb? Hát mert erről a legjobb a kilátás a vadászterületemre! A szizáloszlopok tökéletesek a karmok koptatására, a műanyag filc pedig nagyon kellemes érzés a tappancsaimnak. A párnák kosztaszítóak és mosógépben is moshatóak! Mi más kellene még?

Kipróbálom