Hugo – a zooplis kis sárkánya

Hugo
Minden macska

Minden macska

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Jujú

Jujú

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Hugo-ról
  • Hugo kedvencei
  • Hugo kívánságlistája
  • Hugo névjegye
Hugo 🐉

Hugo 🐉

Hello!

Hugo vagyok, és egy éve dolgozom a zooplusnál shop manager pozícióval. Bár még csak egy éves vagyok, már nagyon sok kalandot megéltem Harrie bátyámmal. Kis sárkánynak hív, mivel mindig felborítom. Tüzet hányni ugyan még nem tudok, de ahogy fújok, az már egész közel van hozzá.

Ha Harrie egy kis szünetet kap, szívesen ugrálok fel s alá a gazdi ölébe. Néha ottmaradok bújni, de azért nem túl sokáig. A teraszon ugyanis már vár a következő kaland: felfedezni a környéket, kincset vadászni, nyomokat követni, szerteszét dobálni a játékaimat. 

 Még a csomagolás is fincsi 📦Concept for Life

Egyéves korom óta a felnőtt macskáknak való tápot kapom – mit is mondjak? Bár érettebb ugyan láthatóan nem lettem tőle, de segít megtartani az ideális súlyomat, valamint a szőrlabdák ellen is hasznos. A Concept for Life Indoor Cats tökéletesen az én igényeimre van szabva!

Kipróbálom
 Repkedő pillangó 🦋Macskajáték

Mindenki tudja, hogy én vagyok a legjobb vadász. Bátran elhihetitek hát, ha azt mondom, igazi konkurenciát jelent a kintieknek! A Funny Butterfly macskajáték különösen hosszan elszórakoztat. Arra az esetre pedig, ha véletlenül túl vadul játszanék, a csomagban három tartaléklepke is található. 

Kipróbálom