Harrie – a zooplus ínyence

Harrie
Minden macska

Minden macska

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Jujú

Jujú

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Harrie-ről
  • Harrie kívánságlistája
  • Harrie névjegye
Harrie 🍣

Harrie 🍣

Hello!

Harrie vagyok, és már 5 éve dolgozom a zooplusnál social media manager pozícióban. Nem csak a közösségi média területén vagyok naprakész, de a legújabb étkezési trendeket is ismerem. Ha túlvagyok egy hashtagekkel és DM-ekkel teli hosszú napon, a gazdám pontosan tudja, mire van szükségem. Ha szusit rendel, nekem is jut egy extra adag.

Van egy kistesóm is, Hugo. Ő a zooplus új shop managere, és még nagyon sokat kell tanulnia. Néha azt hiszi, trambulinként is funkcionálok… de azért nagy testvérként jól tudom kezelni a dolgot. 

Cosma snackiesCosma – Kóstoljuk csak meg! 🐟Cosma Snackies

A snackek tesztelőjeként egyszerű feladatom van. Különösen a Cosma snackie esetében! Szerencsére semmilen adalékanyagot nem tartalmaznak, így a gazdim mindet meg is rendelte. Mint önjelölt gourmet, hihettek nekem, ha azt mondom, ezek az abszolút kedvenceim! 

Kipróbálom
Concept for LifeAaaaaa miiindet ide! 😸Concept for Life

A Concept for Life All Cats eledel összetevői támogatják a selymes bőrt, ezenkívül a fogkövek megelőzéséhez is hozzájárulnak. Nekem azonban az a legfontosabb, hogy finom! De természetesen szívesen megmutatom a fogaimat is, ha szeretnétek!

Kipróbálom