Edgar – a zooplus kertésze

Edgar
Minden macska

Minden macska

Nestor

Nestor

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Jujú

Jujú

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Edgar-ról
  • Edgar kedvencei
  • Edgar kívánságlistája
  • Edgar névjegye
Edgar 🌻

Edgar 🌻

Hello!

Edgar vagyok, és már két éve kereskedelmi és vásárlói manager pozícióban dolgozom a zooplusnál Krakkóban. Ha nem a legújabb termékeket szemrevételezem épp, akkor legszívesebben a zöldségágyásomban töltöm az időmet. Itt sokat kell ásnom és szüretelnem, néha pedig csak egyszerűen figyelnem, hogyan nő a fű.

Ha rossz idő van, felmászom a nappaliban a függönyökre, felugrom a tv-szekrényre, vagy a szupererőm segítségével kinyitom az ajtókat. Nem telik tíz másodpercbe sem: Szezám tárulj, Edgár nyitja az ajtókat!

Edgar munkábanCsomósodó 100% természetes alom 🌾Tigerino alom

A csomósodó alom kiváló felszívóképességgel rendelkezik és alig porzik. Természetes agyagból készül, valamint nem tartalmaz semmilyen kémiai adalékanyagot. A Tigerino Canada Style macskaalom különösen jó – a gazdim és én is a ,,frissen vágott fű” és a ,,babapúder” illatokat kedveljük a legjobban. 

Kipróbálom
Edgar munkábanA tubusban igazi kincs van 👅Concept for Life

A Concept for Life Beauty paszta kifejezetten dús bundájú, érzékeny bőrű macskák számára készült. A finom lazacolajnak köszönhetően még jobban csillog tőle a bundám, a maláta pedig segít a lenyelt szőrcsomókon. Desszertként szeretem a legjobban, de az eledelhez is hozzá lehet adni. 

Kipróbálom