Vissza a suliba! 🐕🚸🚌

Back to school

Szeretné edukálni kutyáját vagy csak szüksége van néhány elengedhetetlen felszerelésre az őszi sétákhoz?
🐶🍂📚

Irány a kutyaiskola! A legtöbb kutya meg is akar (és meg is kell nekik) tanulni számos dolgot, de nagyon sok múlik a helyes tanítási módszeren, eszközökön. Hiszen a kutyához illő, annak megfelelő bánásmód a kulcsa az ember és állat harmonikus együttélésének.

Nézzen szét nálunk és válassza ki kedvenc termékeit kutyusának.

Pórázok, nyakörvek, hámokPórázok, nyakörvek, hámok
Sport és kiképzésSport és kiképzés
KutyajátékokKutyajátékok
JutalomfalatokJutalomfalatok
Greenwoods Nuggets
Őszi séták

Hamarosan ismét rövidülnek a napok, csökken a hőmérséklet, és az erdők arany és színes leveleikben pompáznak. Megkezdődik a hangulatos őszi szezon. Itt az ideje, hogy elkapjuk az utolsó meleg napsugarakat, és négylábú barátunkkal élvezzük a gyönyörű sétákat a természetben, hogy utána otthon pihenhessünk.

Összes nyakör, póráz és hám >>>

Sport & kiképzés

Önnek és kutyájának kezdenek már kissé unalmassá válni ugyanazok a megszokott séták? Mindketten szívesen kipróbálnának végre valami érdekesebbet? Akkor az agility-t Önöknek találták ki! Az agility modern kutyasport, amely segít az Ön és kutyája közötti kommunikáció fejlesztésében, s kiváltképpen ideális kinti elfoglaltságot jelent bármely évszakban. Már csak a megfelelő felszerelések hiányoznak hozzá!

Összes sport és kiképzés felszerelés >>>

Kutya játékok

Ki ne ismerné ezt a tipikus testhelyzetet: mellső mancsok kitolva jó előre, fenék feltolva magasra, erőteljes farokcsóválással kísérve? Ez bizony a játékra hívás! A kutyákkal nem csupán gyakran, hanem változatosan is kell játszani. Kedvence színvonalas szórakozásához ill. a kutyájával közös, játékos elfoglaltságokhoz kitűnő kellékeket talál a zoopluson.

Összes kutyajáték >>>

Jutalomfalat

A kiskedvencek tanításának, képzésének fontos eszköze. A kutya jutalomfalat alkalmas jutalmazásra, a szeretet kifejezésére, fogápolásra és egyúttal kellemes, tartalmas és "jóízű" elfoglaltságot is jelent kutyájának. Ne feletjse ki a napi rutinból.

Összes jutalomfalat >>

zooplus Magazin

KutyaiskolaKutyaiskolaÚt a jó neveléshez

Kutyájának meg kellene tanulnia valamit? Irány a kutyaiskola! A legtöbb kutya meg is akar (és meg is kell nekik) tanulni számos dolgot, de nagyon sok múlik a helyes tanítási módszeren. Hiszen a kutyához illő, annak megfelelő bánásmód a kulcsa az ember és állat harmonikus együttélésének.

Tovább a cikkhez ➤
Túrázás kutyávalTúrázás kutyávalMindennapi kaland

Legyen szó akár egy közelben megtett kisebb túráról, akár egy egész napos hétvégi kirándulásról vagy egy túrázós nyaralásról kutyával: a túrázás állati jó hobbi ember-kutya csapatok számára! De mit kell magával vinnie?

Tovább a cikkhez ➤
Antivadász-tréning kutyáknakAntivadász-tréning kutyáknak 5 lépésbenA vadászösztön

Mindegy, hogy őz, madár vagy a szomszédos macska – néhány kutya egyszerűen mindent üldözőbe vesz, ami csak mozog. Ha kutyáját egyszer elkapja a vadászláz, a visszafelé integetésnek, a hangos hívószónak, kiabálásnak és a fütyülésnek gyakran nem sok haszna van. Ideje elkezdeni az antivadász-tréninget.

Tovább a cikkhez
Kutyák visszaszoktatása a mindennapokba a koronavírus utánKutyák visszaszoktatása a Covid-19 utánDolgos mindennapok

A koronavírus miatt elrendelt korlátozások alatt sok kutyagazdi több időt töltött otthon, mint amennyit általában szokott. Egyes kutyák szenvednek amiatt, hogy kétlábú társuk többet van házon kívül azóta. Szeretnénk pár tippet adni ahhoz, hogy kedvence nyugodtabban vészelje át ezt az időszakot.

Tovább a cikkhez
Kölyökkutya neveléseKölyökkutya neveléseA kezdetek

Minél előbb, annál jobb? Garantáltan helytálló ez a mottó, ha egy kölyök neveléséről van szó. A zsenge korú kutyák rendkívül kíváncsiak és még előítéletektől mentesen tekintenek a világra. Ezt érdemes kihasználni és játékosan – de következetesen – megtanítani nekik a helyes viselkedést.

Tovább a cikkhez
Agresszív kutya kezeléseAgresszív kutya kezeléseFelismerés & kezelés

A felismerés, miszerint az agresszív kutya viselkedését az ember befolyásolja, végül is megnyugtató is lehet, hiszen éppen úgy, ahogyan a hiányos vagy rossz nevelés az agresszív viselkedést táplálja, úgy a helyes nevelés afelől gondoskodik, hogy kutyája felhagyjon ezzel a nemkívánatos magatartással.

Tovább a cikkhez