Állatvédelem a zooplusnál: segítjük négylábú barátainkat!

Segítsünk együtt a rászoruló állatoknak!

Munkánkat az állatok iránti szeretet és az imádott kedvenceink jólétéért való törekvés alapozza meg. Hisszük, hogy minden állat gondoskodást, biztonságot és szerető családot érdemel. Sajnos ez nincs mindig így és nem minden állat olyan szerencsés, mint kedvenceink otthon! Kiemelten fontos számunkra az állatvédő szervezetek és menhelyek munkájának elősegítése, ezért igyekszünk a lehető legtöbb módon támogatást nyújtani. Vásárlóink ebben nagy-nagy szerepet játszanak, hiszen csakis közös erővel, együtt javíthatunk a rászoruló állatok életén!

Aktuális pártfogoltjaink

Siófoki Állatvédők
Kutya segélyszolgálat

Ön így segíthet:

zooPontok adományozása zooPontok adományozása ♥♥♥

Lehetősége van rá, hogy összegyűjtött zooPontjaival támogassa a rászoruló állatokat. Az adományozott pontokat mi kéthavonta összesítjük és az állatmenhely számára pénzösszeg formájában juttatjuk el. A támogatott szervezetet mindig kéthavonta változtatjuk.

zoolove termékek zoolove termékek ♥♥♥

Az állatok jóléte nagyon fontos a zooplus számára. Ez volt a mozgatórugója a "zoolove by zooplus" márka 2014-es bevezetésének, melynek kínálatában kíváló minőségű eledeleket, jutalomfalatokat és felszereléseket talál. A zoolove termékek nettó eladási árának 10%-át állatvédelmi szervezeteknek adjuk..

Közös projektek Közös projektek ♥♥♥

Az Önök segÍtségével igazán jót tehettünk és több, mint 2.000.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze karácsonyi kampányunk keretében a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület számára! Támogatásunkra minden eddiginél nagyobb szükség volt a járványidőszakban. Köszönjük jószívű vásárlóinknak!

Így segítünk mi:

Kedvezmény állatvédőknek 8% kedvezmény állatvédő szervezeteknek ♥♥♥

Jótékonysági programunk részeként 8% kedvezményt biztosítunk a bejegyzett és közhasznúlag elismert állatvédő szervezeteknek, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 29 500 Ft-ot. A programban való részvételhez csak küldje el nekünk a szükséges igazolásokat, a többit mi intézzük!

Raktári adományok Adományok raktárainkból ♥♥♥

A zooplus számára fontos az élelmiszerpazarlás elkerülése, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy a hibátlan állapotú, ám közeli lejáratos termékek is jó helyre kerüljenek. Ezeket e termékeket gondosan átvizsgáljuk, majd a leginkább rászoruló állatjóléti szervezeteknek juttatjuk el.

Közös sikereink 2020-ban

Time to share - Ideje osztozni 🐱🐶