Állatvédelem a zooplusnál: segítjük négylábú barátainkat!

Segítsünk együtt a rászoruló állatoknak!

Munkánkat az állatok iránti szeretet és az imádott kedvenceink jólétéért való törekvés alapozza meg. Hisszük, hogy minden állat gondoskodást, biztonságot és szerető családot érdemel. Sajnos ez nincs mindig így és nem minden állat olyan szerencsés, mint kedvenceink otthon! Kiemelten fontos számunkra az állatvédő szervezetek és menhelyek munkájának elősegítése, ezért igyekszünk a lehető legtöbb módon támogatást nyújtani. Vásárlóink ebben nagy-nagy szerepet játszanak, hiszen csakis közös erővel, együtt javíthatunk a rászoruló állatok életén!

Aktuális pártfogoltunk

Futrinka

Örökbefogadásra váró kedvencek:

Mokka

Mokka egyéves nőstény kutya, akit Pesten az utcán találtak, majd alapítványunk gondozásába került.

Más kutyákkal nemtől, kortól függetlenül jól kijön, szépen kommunikál velük, azonban a közös játékot még tanulnia kell. Korából fakadóan nagyon játékos, aktív, de a lakásban ha nyugalom van akkor szépen pihen. Emberekkel kezdetben tartózkodó, de rövid kapcsolatépítés után bújós, ragaszkodó kiskutya.

Mokka most ideiglenes befogadóinál lakásban lakik, így tudhatjuk, hogy szobatiszta, nem rombol, csak akkor ugat, ha ismeretlen zajt hall a lépcsőházban.

Előny lehet a kertes ház, kinti-benti tartással, illetve a kutyustárs, de egyedüli kutyaként lakásban is jól érezné magát.

Oltva, mikrochippel, egészségesen, ivartalanítva adjuk örökbe.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashat: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/

Ha szívesen lenne a gazdija, kérjük, töltse ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Szeder

Szeder kétéves közép-ázsiai juhászkutya, akit Budapesten fogtak be törött combcsonttal. Az Illatos út alapítványunk segítségét kérte a fiatal, együttműködő kutya gyógyításában, további gondozásában.

A nagy termetű, félénk kutyában volt ugyan mikrochip, de a gazdája nem jelentkezett érte.

A műtétet megelőző vizsgálatok során derült ki, hogy a törés már legalább két hónapos ( nagy fájdalmai lehettek), ezért a csontot ismét el kellett törni, hogy az a későbbiekben maradéktalanul meggyógyulhasson.

Szeder már teljesen meggyógyult és a fajtát jól ismerő, határozott gazdikat keres.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashat bőbvebben: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/

Ha szívesen lenne a gazdija, kérjük, töltse ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Ön így segíthet:

zooPontok adományozásazooPontok adományozása♥♥♥

Lehetősége van rá, hogy összegyűjtött zooPontjaival támogassa a rászoruló állatokat. Az adományozott pontokat mi kéthavonta összesítjük és az állatmenhely számára pénzösszeg formájában juttatjuk el. A támogatott szervezetet mindig kéthavonta változtatjuk.

Tudjon meg többet
Közös projektekKözös projektek♥♥♥

Az Önök segÍtségével igazán jót tehettünk és több, mint 2.000.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze karácsonyi kampányunk keretében a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület számára! Támogatásunkra minden eddiginél nagyobb szükség volt a járványidőszakban. Köszönjük jószívű vásárlóinknak!

Tudjon meg többet

Így segítünk mi:

Kedvezmény állatvédőknek10% kedvezmény állatvédő szervezeteknek♥♥♥

Jótékonysági programunk részeként 10% kedvezményt biztosítunk a bejegyzett és közhasznúlag elismert állatvédő szervezeteknek, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 24 990 Ft-ot. A programban való részvételhez csak küldje el nekünk a szükséges igazolásokat, a többit mi intézzük!

Kérje a kedvezményt most
Raktári adományokAdományok raktárainkból♥♥♥

A zooplus számára fontos az élelmiszerpazarlás elkerülése, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy a hibátlan állapotú, ám közeli lejáratos termékek is jó helyre kerüljenek. Ezeket e termékeket gondosan átvizsgáljuk, majd a leginkább rászoruló állatjóléti szervezeteknek juttatjuk el.

Tudjon meg többet

Közös sikereink 2023-ban