Adventi naptárak kutyáknak 🎄🐕

Adventi naptárak kutyáknak
Wolf of WildernessWolf of Wilderness

Wolf of Wilderness 100%-ban gabonamentes, fagyasztva szárított prémium snackek egy adventi naptárban. 5 fajta nyers, fagyasztva szárított Wolf of Wilderness snack a télies-vad változatosságért.

LukullusLukullus

Lukullus adventi naptár, amely 5 különböző finom rágósnacket tartalmaz az Ön ínyenc kutyájának. A rágócsontok ápolják az ínyt és a fogakat, és hosszan tartó elfoglaltságot biztosítanak. Teljesen természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert vagy színezéket. 

RoccoRocco

Különleges adventi naptár, mellyel szebbé varázsolhatja kedvence számára az ünnepvárás időszakát.  Rövidítse le kutyája számára a várakozás idejét "ízletes" módon, s lepje meg nap mint egy-egy kiváló minőségű, pompás csirke- vagy kacsafiléből készülő, húsos rágócsemegével.

  • Adventi naptárak kuytáknak
  • További ajándék ötletek

Az adventi kalendárium kialakuálásnak története

Az adventi naptár használatának népszokása 1900 körül kezdődött, kialakulása egy német édesanyához kötődik, akinek kisfia, Gerhard, már hetekkel az ünnep előtt türelmetlenkedett a várva-várt és megszokott karácsonyi ajándékok miatt. Az édesanya ezért egy játékot talált ki gyermeke számára: egy kemény papírlapot huszonnégy részre osztott, mindegyik részre rátűzött egy-egy darab csokoládét, majd megengedte, hogy a gyermek minden este megegyen egyet-egyet közülük. Közben a kisfiú felnőtt, s nem felejtette el édesanyja meglepetését, és üzleti vállalkozásba kezdett. Olyan naptárt szerkesztett, amelyen huszonnégy ablakocska mögé egy-egy darab csokoládé vagy cukorka volt elrejtve, s ezek csak a spaletták kinyitása után váltak láthatóvá. 

Létezik adventi naptár kutyáknak is?

Miért is ne adhatnánk adventi naptárat négylábú barátainknak is ajándékként? Most újra elérhetőek az adventi naptárak a zooplus-on. Hűséges társait idén Wolf of Wilderness, Rocco és Lukullus adventi naptárakkal ajándékozhatja meg. Lepje meg kedvencét, hogy minden nap egy ínycsiklandó finomsággal teljen az adventi időszak.

Miért érdemes adventi naptárat vásárolni a zooplus-on?

  • A Wolf of Wilderness fagyasztva szárított prámium snackjei természetes, gabonamentes jutalomfalatok 100% tiszta csirkeszívből, kacsanyakból, báránytüdőből, marhamájból vagy lazacfiléből. A fagyasztva szárításos eljárásnak köszönhetően teljes mértékben megmaradnak az eredeti ízek és tápanyagok. Ezek a snackek kitűnő, egészséges finomságot kínálnak két étkezés között, ill. nagyszerű jutalomfalatok a karácsonyi időszakban.
  • Rövidítse le kutyája számára a várakozás idejét "ízletes" módon, s lepje meg nap mint egy-egy kiváló minőségű Rocco csirke- vagy kacsafiléből készüolő, húsos rágócsemegével! Így azután valóban élvezetessé válnak négylábú barátjának is a karácsonyvárás napjai.
  • A Lukullus finom rágósnackjei 5 különböző fajtában elérhetőek az Ön ínyenc kutyájának. A rágócsontok ápolják az ínyt és a fogakat, és hosszan tartó elfoglaltságot biztosítanak. Teljesen természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert vagy színezéket.
Saját készítésű adventi naptár kutyáknakAdventi naptár kutyáknak🎅 DIY

Az adventi naptárak a karácsony előtti időszak legszebb dolgai közé tartoznak: minden nap kinyithatunk egy újabb ablakot, s örülhetünk az újabb meglepetésnek. Egy kutyáknak való adventi naptárat pedig egyáltalán nem is nehéz saját kezűleg összehozni.

Elolvasom
Kutyakeksz recept: Készítsen kutyakekszet házilagKészítsen kutyakekszet házilag🍪 Kutyakeksz recept

Ugyan kész kutyasnackeket nagyon egyszerűen és gyorsan vásárolhat a zooplus kutya shopjában, azonban az messze nem okoz annyi örömöt, mintha önmaga készíti.

Elolvasom
Adventi kalendáriumok macskáknak