Adventi naptárak kutyáknak 🎄🐕

Adventi naptárak kutyáknak
Wolf of Wilderness Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness 100%-ban gabonamentes, fagyasztva szárított prémium snackek egy adventi naptárban. 5 fajta nyers, fagyasztva szárított Wolf of Wilderness snack a télies-vad változatosságért.

Lukullus Lukullus

Lukullus adventi naptár, amely 5 különböző finom rágósnacket tartalmaz az Ön ínyenc kutyájának. A rágócsontok ápolják az ínyt és a fogakat, és hosszan tartó elfoglaltságot biztosítanak. Teljesen természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert vagy színezéket. 

Rocco Rocco

Különleges adventi naptár, mellyel szebbé varázsolhatja kedvence számára az ünnepvárás időszakát.  Rövidítse le kutyája számára a várakozás idejét "ízletes" módon, s lepje meg nap mint egy-egy kiváló minőségű, pompás csirke- vagy kacsafiléből készülő, húsos rágócsemegével.

  • Adventi naptárak kuytáknak
  • További ajándék ötletek
Karácsony
Saját készítésű adventi naptár kutyáknak Adventi naptár kutyáknak 🎅 DIY

Az adventi naptárak a karácsony előtti időszak legszebb dolgai közé tartoznak: minden nap kinyithatunk egy újabb ablakot, s örülhetünk az újabb meglepetésnek. Egy kutyáknak való adventi naptárat pedig egyáltalán nem is nehéz saját kezűleg összehozni.

Kutyakeksz recept: Készítsen kutyakekszet házilag Készítsen kutyakekszet házilag 🍪 Kutyakeksz recept

Ugyan kész kutyasnackeket nagyon egyszerűen és gyorsan vásárolhat a zooplus kutya shopjában, azonban az messze nem okoz annyi örömöt, mintha önmaga készíti.

Adventi kalendáriumok macskáknak

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

333zooPont hírlevél feliratkozásért
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Válasszon állatot

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android