Hill's Pet Nutrition márkabolt


HILL'S PET NUTRITION: TUDOMÁNYON ALAPULÓ ÁLLATELEDEL

Kölyökkutyáktól vagy kiscicáktól kezdve egészen idősebb korig, a Hill's tudományon alapuló kutya- és macskaeledelek mindig egy lépéssel előrébb járnak - a látható, érezhető és megbízható különbségért.

Hill's
Hill's

Hills

A Hill's-ről

A Hill's mindig egy lépéssel előre gondolkodik, így Ön és kedvence is élvezheti a gondoskodást. Receptjeink segítenek a kutyáknak és macskáknak az egészséges testsúly elérésében és megtartásában, valamint az idősebb állatok látását is védik – a különbség látható és érezhető. Bízhat bennünk!

Klinikailag bizonyított
Hill's
  • Hill’s állateledelek kifejezetten a kutyák és macskák igényeire szabva

    Olyan különleges tápot keres, melyet állatorvosok fejlesztettek ki kutyája vagy macskája számára? Íme néhány érdekes tény a Hill’s márkáról: a Hill’s tápok két ismert termékcsaládban érhetőek el: a Hill’s Science Plan és a Hill’s Prescription Diet. Összesen 150 állatorvos és táplálkozási szakértő dolgozik azon, hogy a Science Plan és a Precsription Diet eledelek összetételét és receptúráját igényekre szabott összetevőkkel és több, mint 100 különböző tápanyaggal állítsa össze. Mind a Science Plan, mind a Prescription Diet tápok szigorú előírások és kiemelkedő higiéniai sztenderdek alapján készülnek, hogy a legjobb minőséget nyújthassák kedvencének. A Hill’s Science Plan és a Hill’s Prescription Diet termékei igényre szabott tápok széles választékát kínálják. 

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság & díj

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android