Hill's Pet Nutrition márkabolt

Hill's Pet Nutrition márkabolt


HILL'S PET NUTRITION: TUDOMÁNYON ALAPULÓ ÁLLATELEDEL

Kölyökkutyáktól vagy kiscicáktól kezdve egészen idősebb korig, a Hill's tudományon alapuló kutya- és macskaeledelek mindig egy lépéssel előrébb járnak - a látható, érezhető és megbízható különbségért.

Hills

A Hill's-ről

A Hill's mindig egy lépéssel előre gondolkodik, így Ön és kedvence is élvezheti a gondoskodást. Receptjeink segítenek a kutyáknak és macskáknak az egészséges testsúly elérésében és megtartásában, valamint az idősebb állatok látását is védik – a különbség látható és érezhető. Bízhat bennünk!

Klinikailag bizonyított
Hill's

Hill’s állateledelek kifejezetten a kutyák és macskák igényeire szabva

Olyan különleges tápot keres, melyet állatorvosok fejlesztettek ki kutyája vagy macskája számára? Íme néhány érdekes tény a Hill’s márkáról: a Hill’s tápok két ismert termékcsaládban érhetőek el: a Hill’s Science Plan és a Hill’s Prescription Diet. Összesen 150 állatorvos és táplálkozási szakértő dolgozik azon, hogy a Science Plan és a Precsription Diet eledelek összetételét és receptúráját igényekre szabott összetevőkkel és több, mint 100 különböző tápanyaggal állítsa össze. Mind a Science Plan, mind a Prescription Diet tápok szigorú előírások és kiemelkedő higiéniai sztenderdek alapján készülnek, hogy a legjobb minőséget nyújthassák kedvencének. A Hill’s Science Plan és a Hill’s Prescription Diet termékei igényre szabott tápok széles választékát kínálják. 

A megfelelő Hill’s kutyatápot vagy macskaeledelt keresi?

A márka értékes, ellenőrzött Hill’s száraz és nedves tápok széles választékát kínálja. A Hill’s kutyatápok és a Hill’s macskatápok a Hill’s Science Plan és a Hill’s Prescription Diet márkára oszthatóak fel. A Science Plan mindennel ellátja kedvencét, melyre a különböző éltszakaszokban szüksége van. A kölyökkutyáktól és kiscicáktól egészen a senior kedvenceknek, de természetesen a felnőtt kutyáknak és macskáknak is biztosít egyéni igényeiket támogató eledeleket, mint például a light vagy a gabonamentes nedves és száraztápok. 

Állatorvosa speciális eledelt írt fel kutyájának vagy macskájának?

A Science Plan márka mellett, mely elsősorban egészséges állatok számára lett kifejlesztve, a Hill’s Prescription Diet klinikailag ellenőrzött macska- és kutyatápokat kínál, melyek a húgyúti megbetegedések, az ízületek, a bőr és az emésztési problémák kezelését támogatják. A Hill’s I/D kutya és a Hill’s I/D macska például egy könnyen emészthető táp a gyomor-bélrendszeri megbetegedésekkel küzdő felnőtt kutyák vagy macskák számára, mely enyhíti az akut bélrendszeri felszívódási (abszorpciós) rendellenességeket. Mindeközben pedig kiegyenlíti a rossz emésztést. Ezt a Hill’s tápot operációk vagy balesetek után is érdemes lehet alkalmazni, hogy támogassa az állat gyorsabb felépülését.

Finom, de egészséges snacket keres kutyájának?

Mindenki szeret kedvencének örömöt okozni, s egy-egy ízletes falatkával megjutalmazni vagy kényeztetni. Sajnos azonban mindeközben nehéz néha a kutya igényeit is figyelembe venni. A Hill’s tehát nem csak a Hill’s Science Plan és a Hill’s Prescription Diet tápokat kínálja, hanem kifejlesztette a Hill’s snack termékcsaládot is. Ezeknek a snackeknek az összetétele optimális módon igazodik az állatok egyéni kondíciójához. Megtalálható a kínálatában tehát eledelintolerancia és túlzott testtömeg esetén ajánlott snack, de az idősebb, fogászati problémákkal küzdő ebeknek is kínál alternatívát. Gabonamentes, hipoallergén és az ízületeket támogató snackek szintén elérhetőek a választékban!