Hill's PRESCRIPTION DIET termékek kutyáknak és macskáknak

Hill's Prescription Diet kutya- és macskatápok

Előfordul, hogy egy diagnózis miatt minden megváltozik. A Hill's PRESCRIPTION DIET termékei segítséget nyújtanak kedvence támogatásában, amennyiben állatorvosa speciális étrendet javasol.

BLACK FRIDAY AKCIÓ:

Most 5x-ös zooPontot adunk minden Hill's Prescription Diet száraztáp vásárlása esetén.
Csak 2021. november 29-ig!

Kutyaeledelek - speciális esetekre

Túlsúly és elhízás Túlsúly és elhízás

Elhízott kutyáknak súlycsökkentésre és diéta utáni súlyuk megtartására. Speciálisan, az ízületek egyidejű támogatására fejlesztett verzióban is elérhető.

Húgyúti problémák Húgyúti problémák

Támogatja az egészséges húgyutakat vizelési problémákkal küzdő kutyáknál. Speciális receptúra is elérhető a kutyák húgyúti és egyben súlyproblémáinak támogatására.

Vesebántalmak Vesebántalmak

Segít lelassítani a kutyák vesebetegségét és meghosszabbíthatja életüket. Speciálisan a vesebetegségek és a mobilitási problémák egyidejű kezelésére készült verzió is elérhető.

Allergia és bőrproblémák Allergia és bőrproblémák

Támogatja a kutyák bőrvédelmét és megerősítését, amely fontos védekezési mechanizmusként szolgál, és ezáltal a környezeti allergénekre jelentkező allergiás reakciók is csökkenthetők.

Emésztőrendszeri rendellenességek Emésztőrendszeri rendellenességek

Segít megoldani a kutyák emésztési problémáit, valamint lábadozási és gyógyulási szakaszban is hatékonyan támogatja a szervezetet.

Ételallergia Ételallergia

Csak egy fajta hidrolizált állati fehérjéből áll, hogy minimalizálja az ételekkel szembeni allergiás reakció kockázatát.

Ízületi bántalmak Ízületi bántalmak

Az ízületi fájdalmak enyhítésével és az ízületi porcok egészségének fenntartásával segíti a könnyebb járást, futást és játékot, valamint a lépcsőzést. 

Cukorbetegség Cukorbetegség

Támogatja a cukorbetegséggel küzdő kutyákat, segít elérni és fenntartani az egészséges ideális súlyt, hogy kutyája jól érezhesse magát a bőrében.

Szájhigiénia Szájhigiénia

Innovatív rostmátrix-technológiájával csökkenti a lepedék képződést, a fogak elszíneződését és a fogkő képződést. Hozzájárul a tartós szájhigiéniához és mérsékli kedvence szájszagát is.

Lábadozás Lábadozás

Kutyák intenzív ellátására súlyos betegség, baleset vagy műtét után az egészség gyors helyreállítása és megerősítése érdekében.

Májproblémák Májproblémák

Májelégtelenséggel küzdő felnőtt kutyák számára. Segít a máj igénybevételének csökkentésében és a tápanyaghiány ellensúlyozásában.

Macskaeledelek - speciális esetekre

Túlsúly és cukorbetegség Túlsúly és cukorbetegség

Cukorbetegségben szenvedő, valamint elhízott macskáknak súlycsökkentésre és diéta utáni súlyuk megtartására. 

Húgyúti problémák Húgyúti problémák

Támogatja az egészséges húgyutakat vizelési problémákkal küzdő macskáknál. Speciális receptúra is elérhető a macskák húgyúti és egyben súlyproblémáinak támogatására.

Vesebántalmak Vesebántalmak

Segít lelassítani a macskák vesebetegségét. Speciálisan a vesebetegségek és a mobilitási problémák egyidejű kezelésére készült verzió is elérhető macskák számára.

Ételallergia Ételallergia

Ételallergiára és -intoleranciára visszavezethető problémák esetére. Csökkenti a macskáknál jelentkező allergiás bőr-, valamint gyomor-bélrendszeri tüneteket,

Emésztőrendszeri rendellenességek Emésztőrendszeri rendellenességek

Segít megoldani a macskák emésztési problémáit és emésztési rendellenességeit, valamint lábadozási és gyógyulási szakaszban is hatékonyan támogatja a szervezetet.

Pajzsmirigy Pajzsmirigy

Klinikailag tesztelt, teljes értékű táp felnőtt. hipertireózissal küzdő macskáknak, mely támogatja a pajzsmirirgy egészségét. 

Szájhigiénia Szájhigiénia

Gondoskodik a macskák fogainak és fogínyének egészségéről, csökkenti a fogkő- és lepedékképződést, semlegesíti a szabad gyököket.

Ízületi bántalmak Ízületi bántalmak

Az ízületi fájdalmak enyhítésével és az ízületi porcok egészségének fenntartásával segíti a könnyebb járást, futást és játékot, valamint a lépcsőzést. 

Fedezze fel a Hill's további termékeit is!

Látható, érezhető & megbízható különbség

 TUDOMÁNYON ALAPULÓ TÁPLÁLÁS

A Hill's eledeleket állatorvosok, táplálkozási szakemberek és élelmiszer-mérnökök fejlesztik.

 ÁLLATPARTNEREINK ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT

A Hill's-t a Pet Nutrition Centre támogatja egy olyan étrend kialakításában, amely mindig egy lépéssel előrébb tart - kedvence lehető legjobb életéért.

 A HILL'S TÁMOGATJA A MENHELYEKET

A Hill's olyan eledelekkel támogatja a menhelyen élő állatokat, mely megváltoztatja az életüket és segít végleges otthont találniuk.