Hill's PRESCRIPTION DIET termékek kutyáknak és macskáknak

Hill's Prescription Diet kutya- és macskatápok

Előfordul, hogy egy diagnózis miatt minden megváltozik. A Hill's PRESCRIPTION DIET termékei segítséget nyújtanak kedvence támogatásában, amennyiben állatorvosa speciális étrendet javasol.


Emésztőrendszeri rendellenességek

Emésztőrendszeri rendellenességek
i/d, Gastrointestinal Biome

Segít megoldani a kutyák és macskák emésztési problémáit és emésztési rendellenességeit, valamint lábadozási és gyógyulási szakaszban is hatékonyan támogatja a szervezetet.

Ételallergia

Ételallergia
z/d, d/d, Derm Defense

Ételallergiára és -intoleranciára esetére. Csökkenti a kutyáknál és macskáknál jelentkező allergiás bőr-, valamint gyomor-bélrendszeri tüneteket,

Allergia és bőrproblémák

Allergia és bőrproblémák
Derm Complete, d/d

Támogatja a kutyák bőrvédelmét és megerősítését, amely fontos védekezési mechanizmusként szolgál, és ezáltal a környezeti allergénekre jelentkező allergiás reakciók is csökkenthetők.

Húgyúti problémák

Húgyúti problémák
c/d, u/d, s/d

Támogatja az egészséges húgyutakat vizelési problémákkal küzdő kutyáknál és macskáknál. Speciális receptúra is elérhető a kutyák és macskák húgyúti és egyben súlyproblémáinak támogatására.

Túlsúly és elhízás

Túlsúly és elhízás
Metabolic, r/d, w/d

Elhízott kutyák és macskák súlycsökkentésre és diéta utáni súlyuk megtartására. Speciálisan, az ízületek egyidejű támogatására fejlesztett verzióban is elérhető kutyák számára.

Ízületi bántalmak

Ízületi bántalmak
j/d

Az ízületi fájdalmak enyhítésével és az ízületi porcok egészségének fenntartásával segíti a könnyebb járást, futást és játékot, valamint a lépcsőzést. 

Vesebántalmak

Vesebántalmak
k/d

Segít lelassítani a kutyák és macskák vesebetegségét és meghosszabbíthatja életüket. Speciálisan a vesebetegségek és a mobilitási problémák egyidejű kezelésére készült verzió is elérhető.

Cukorbetegség

Cukorbetegség
w/d, m/d

Támogatja a cukorbetegséggel küzdő kutyákat és macskákat, segít elérni és fenntartani az egészséges ideális súlyt, hogy kutyája és macskája jól érezhesse magát a bőrében.

Szájhigiénia

Szájhigiénia
t/d

Gondoskodik a kutyák és macskák fogainak és fogínyének egészségéről, csökkenti a fogkő- és lepedékképződést, semlegesíti a szabad gyököket.

Felépülés

Felépülés
a/d

Kutyák és macskák tápanyagellátásának helyreállítására betegségek, balesetek vagy sebészeti beavatkozások után.

Pajzsmirigy

Pajzsmirigy
y/d

Klinikailag tesztelt, teljes értékű táp felnőtt. hipertireózissal küzdő macskáknak, mely támogatja a pajzsmirirgy egészségét. 

Májproblémák

Májproblémák
l/d

Májelégtelenséggel küzdő felnőtt kutyák számára. Segít a máj igénybevételének csökkentésében és a tápanyaghiány ellensúlyozásában.

Öregedés

Öregedés
b/d

Segíthet az idősebb kutyáknak jobban aludni, a szobatisztaságot megtartani és javíthatja a szociális interakcióikat.

Fedezze fel a Hill's további termékeit is!

Látható, érezhető & megbízható különbség

 TUDOMÁNYON ALAPULÓ TÁPLÁLÁS

A Hill's eledeleket állatorvosok, táplálkozási szakemberek és élelmiszer-mérnökök fejlesztik.

 ÁLLATPARTNEREINK ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT

A Hill's-t a Pet Nutrition Centre támogatja egy olyan étrend kialakításában, amely mindig egy lépéssel előrébb tart - kedvence lehető legjobb életéért.

 A HILL'S TÁMOGATJA A MENHELYEKET

A Hill's olyan eledelekkel támogatja a menhelyen élő állatokat, mely megváltoztatja az életüket és segít végleges otthont találniuk.