Csatlakozna a zooplus családjához?

Felfedezte már a ❤ Háziállataim ❤ menüpontot myzooplus fiókjában?

Hozza létre kiskedvence profilját a zoopluson - mi alig várjuk, hogy mindent megtudjunk róla, Önt pedig mindig kedvence üdvözli majd, akárhányszor belép myzooplus fiókjába. Töltsön fel fényképeket háziállatáról és állítsa be kedvenc eledeleit is, így személyre szabott ajánlásokat, születésnapi üdvözletet és exkluzív promóciókat kap, hogy négylábú barátja mindig elégedett lehessen*. 

Ne felejtse el elfogadni a felhasználási feltételeket kedvence profiljának létrehozásakor, illetve iratkozzon fel a zooplus hírlevélre, hogy ne maradjon le semmiről.

*További információ a jogi feltételek alatt található.

Hogyan működik az előnyök megszerzése?

Fedezze fel milyen előnyöket szerezhet a profil létrehozásával

Születésnapi köszöntőSzületésnapi ajándékGratulálunk!

A legelső kisállat profil létrehozása után.

Személyre szabott ajánlatokSzemélyre szabott ajánlatok és promóciókÉlvezze ki!

Exkluzív meglepetéseket küldünk Önnek e-mailben.

További meglepetésekNem árulhatunk el mindent...További meglepetések

Regisztrálja első háziállatát és kövessen bennünket!

*JOGI FELTÉTELEK:

Ahhoz, hogy a kisállat profilon keresztül megadott adatok alapján exkluzív promóciókat, ajánlatokat és jutalmakat kaphasson, a felhasználónak fel kell iratkoznia a zooplus hírlevélre és fiókjában létre kell hoznia egy kisállat profilt, amelyben elfogadja a szellemi tulajdon és a háziállatok adatainak használati jogait.​

SZÜLETÉSNAP

Ha a felhasználó megadja kedvencének születésnapi dátumát, akkor születésnapi ajándékot kap, amelyet az e-mail megérkezésétől számított 2 hónapig válthat be. Ez az ajándék felhasználónként évente egyszer használható fel, függetlenül attól, hogy a felhasználó megváltoztatja-e a születésnapi dátumot a születésnapi ajándék kézhezvétele után. A zooplus fenntartja a jogot arra, hogy bármikor módosítsa vagy kiegészítse a születésnapi ajándékprogram részvételi feltételeit, jutalmait vagy a részvételi feltételekben leírt egyéb folyamatokat.​

Ha egy felhasználónak több házi kedvence is van, akkor csak az első kisállat után kap születésnapi ajándékot, amelyhez profilt készített. Az összes többi háziállat esetében a felhasználó születésnapi üdvözlő e-mailt kap.