Kisállat profil létrehozása

*JOGI FELTÉTELEK:

Ahhoz, hogy a kisállat profilon keresztül megadott adatok alapján exkluzív promóciókat, ajánlatokat és jutalmakat kaphasson, a felhasználónak fel kell iratkoznia a zooplus hírlevélre és fiókjában létre kell hoznia egy kisállat profilt, amelyben elfogadja a szellemi tulajdon és a háziállatok adatainak használati jogait.​

KISÁLLAT PROFIL LÉTREHOZÁSA UTÁN JÁRÓ ZOOPONTOK:

Amennyiben a felhasználó 2023.08.22. és 2023.08.28. között regisztrálja kedvence profilját, automatikusan 200 zooPont íródik jóvá fiókjában.

Minden felhasználó csak egyszer kapja meg a 200 pontot, ha a fent leírt módon létrehozza kedvence adatlapját. Ez azt jelenti, hogy maximálisan 200 zooPontot kaphat, függetlenül attól, hogy hány profilt hozott létre.

SZÜLETÉSNAP:

Ha a felhasználó megadja kedvencének születésnapi dátumát, akkor születésnapi ajándékot kap, amelyet az e-mail megérkezésétől számított 2 hónapig válthat be. Ez az ajándék felhasználónként évente egyszer használható fel, függetlenül attól, hogy a felhasználó megváltoztatja-e a születésnapi dátumot a születésnapi ajándék kézhezvétele után. A zooplus fenntartja a jogot arra, hogy bármikor módosítsa vagy kiegészítse a születésnapi ajándékprogram részvételi feltételeit, jutalmait vagy a részvételi feltételekben leírt egyéb folyamatokat.​

Ha egy felhasználónak több házi kedvence is van, akkor csak az első kisállat után kap születésnapi ajándékot, amelyhez profilt készített. Az összes többi háziállat esetében a felhasználó születésnapi üdvözlő e-mailt kap.