Március 15. a Magyar Nemzet Ünnepe

Március 15.

Március 15-én az emberek nemcsak a szabaságot, de a barátságot is ünneplik hazánkban. A nemzeti ünnepen a kisállatok is részesei a forgatagnak. A kutyák szaladgálnak a parkokban, míg a macskák kiváncsian figyelik az eseményeket az ablakból. Az állatok egyaránt részeseivé válnak az ünnepnek, hiszen a barátság és szabadság mindkét világban értékes kincs.

Kupon

Kuponkód:

MARC-15

 

15% kedvezmény március 15. alkalmából a zászlónk színeiben!

Ilyen egyszerű:

✔️ Töltse meg kosarát kedvencének a kijelölt termékekből!

✔️ Írja be a MARC-15 kuponkódot kosarába és kattintson a "+" jelre!

✔️ A 15% kedvezmény automatikusan bekerül a kosarába

* Az ajánlat 2024. március 18. 23:59-ig érvényes a MARC-15 kuponkód beírásával kizárólag a kijelölt termékekre. Egyszerre csak egy kuponkód használható fel. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

Válasszon termékeket a magyar zászló színeiből:

PirosPiros
FehérFehér
ZöldZöld
15% kedvezmény
15% kedvezmény

Magazin

KutyafajtákKutyafajtákTalálja meg kutyáját

A kutyák korábban pusztán haszonállatok voltak és valamilyen célt kellett szolgálniuk. Ez alapján csoportokba és szekciókba lettek osztva. Raymond Triquet kategorizálta újra a kutya fajtákat 1983-ban. Használja kutyafajta kereső funkciónkat, hogy megtalálja a kutyafajtát, amit keres.

Elolvasom
Macska táplálkozásaMacska táplálkozásaHelyes étkezés

A fajtának megfelelő, kiegyensúlyozott és változatos étrend nagymértékben hozzájárul macskája egészségének megőrzésében. Fontos figyelembe venni azt is, hogy az emberi ételek nem alkalmasat a macskák etetésére, sok esetben még károsak is.

Elolvasom