zooplus Home Collection

zooplus Home Collection

Gyönyörű otthon elérhető áron!

zooplus Home Collection

Az igényes dizájnnak mindig drágának kell lennie? Nálunk nem! A zooplus Home Collection a praktikus kisállatbútorok és a stílusos dizájn tökéletes kombinációját kínálja.
Fedezze fel a különböző stílusvilágokat és tudja meg mely kisállatbútorok illenek a legjobban az Ön otthonába!

Skandináv stílus

Skandináv dizájn

Skandináv dizájn

Lágy, természetes színek, világos fa és feltűnő vonalak - így élnek a skandinávok. De a kényelem tekintetében nem kötnek kompromisszumokat!

Ez a stílus felesleges díszítések nélküli és a különböző fafajták mellett lenvásznat és pamutot használ. A természetes anyagokhoz illően a színeket is ennek megfelelően alakítják ki: fehér, bézs, pasztell tónusok, de olyan hangsúlyos színek is megtalálhatók, mint a fekete és a szürke.

És ami a legjobb: a sok természetes anyag felhasználásának köszönhetően ez a stílus fenntarthatóság szempontjából is tökéletes!

Bohó stílus

Bohó dizájn

Bohó stílus

A bohó stílus a bohém szóból származik, mely életmódot művészek és a szabad szelleműek alakították a 19. században.

Szokatlan, kreatív, de mégis természetközeli és hangulatos - ez a stílus az ellentmondásoktól virágzik annyira! Gyakran használt anyagok a természetes fa, a rattan, a durva és finom textíliák és a makramé. A színpaletta a bézs / barna, az olíva / kaki színárnyalatoktól a rikító színekig terjed, mint a piros, a narancs és a sárga - pont olyan élettel teli, mint a stílus kedvelői.

A hangsúly itt a különleges, egyedi darabokon van a sorozatgyártott vagy minden polcon megtalálható bútorok helyett.

Minimalista stílus

Minimalista dizájn

Minimalista

Szabaduljon meg a felesleges részletektől: a minimalista életmód mindenféle díszítés nélkül is elboldogul, inkább egyenes vonalak és elegancia jellemzi. Gyakran használt anyagok: króm, rozsdamentes acél, üveg és bőr finom színekben. A lágy szürke tónusokat, különösen a feketét és fehéret, csak néha tarkítják bézs és barna tónusok.

A felesleges részletek mellőzésének művészetével kevesebb időt tölthet takarítással és több időt az igazán fontos dolgokkal, mint például a négylábújával való játékkal és összebújással!

Vidéki ház stílus

Vidéki ház dizájn

Vidéki ház

A kényelem és a funkció melengető keveréke: a vidéki ház stílusa. Ez egyesíti a könnyű textíliákat a robusztus anyagokkal és az érett felületekkel, például a fával. A fonott, természetes vagy lakkozott rattan bútorok hangsúlyozzák a szobák kényelmét és kényelmét. Ezek az anyagok és minták nemcsak a kétlábúaknak biztosítanak kellemes környezetet, de a négylábú társaikat is boldoggá teszik.