Újra eljött a vedlés időszaka!

Bundaváltás kutyáknál és macskáknál

Ha tavasz, akkor vedlés!

Amikor beköszönt a tavasz, a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan kedvencünk téli bundakabátja bizony fokozatosan elavulttá válik és megkezdődik a vedlés időszaka. A gazdi szerencséjére, megfelelő szőrápolással ez a folyamat felgyorsítható és kedvencünk hamarosan fényes tavaszi bundával ékeskedhet.

Fedezze fel szőrápolási termékeink széles választékát és tudjon meg mindent kutyája vagy macskája szőrzetének megfelelő gondozásáról!

Kutyák vedlése

Szeretné felkészülten várni a vedlés időszakát és gyorsan túlesni rajta? Akkor nagyon jó helyen jár! Érdemes szétnéznie szőrápolási termékek és eledelek, valamint táplálékkiegészítők között, ugyanis a bundaváltás során a megfelelő táplálás is nagyon fontos.

Egy helyen megtalálja a legjobb keféket, fésűket és a fényes szőrzet ápolására szolgáló egyéb termékeket is. Tekintse meg a magas minőségű táplálékkiegészítőket is, melyek gyönyörű szőrzetet és egészséges bőrt biztosítanak.

🐶kiemelt termékek kutyájának

Macskák vedlése

A vedlés időszakában különösen fontos, hogy odafigyeljen bársonytalpú kedvence szőrzetének ápolására és, hogy segítsen macskájának megszabadulni a régi bundájától. Akár hosszú-, akár rövidszőrű macskája van, mindenképp érdemes azt gondoznia.

Kényeztesse macskáját speciális kefével vagy fésűvel és távolítsa el a laza szőrszálakat, így hamar fényes és egészséges szőrzettel büszkélkedhet kedvence.

Továbbá fedezze fel a táplálékkiegészítőket is, melyek pozitívan hatnak macskája immunrendszerére és anyagcseréjére is.

😺 kiemelt termékek macskájának

Szőrápolás kutyáknál Szőrápolás kutyáknál Hasznos tanácsok

Tetőtől mancsig ápolt külső - így a kutyája nemcsak jól néz ki, hanem jól is érzi magát a bőrében. Legyen a szőre göndör, drót, hosszú vagy rövid: a szőrápolás minden kutyának jár. Olvassa el az összes tippet cikkünkben!

Macska szőrápolás Szőrápolás macskáknál Hasznos tanácsok

A vastag, fényes szőrzet annak a jele, hogy a macskája fizikailag és mentálisan egészséges. A szőrápolás nagy részét maguk a macskák végzik. Ugyanakkor fésüléssel segítheti cicáját a szőrápolásban. Olvassa el az összes hasznos tanácsot cikkünkben!

Minőségi garanciánk
Megbízható márkaminőség
Az állatok szerelmeseitől az állatok szerelmeseinek
Minden állat ízlését elnyeri