Ideje ledobni a bundát...

Bundaváltás kutyáknál és macskáknál

Kezdi ellepni otthonát a kutya- és macskaszőr?

Amikor beköszönt a tavasz, a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan kedvencünk téli bundakabátja bizony fokozatosan elavulttá válik és megkezdődik a vedlés időszaka. A gazdi szerencséjére, megfelelő szőrápolással ez a folyamat felgyorsítható és kedvencünk hamarosan fényes tavaszi bundával ékeskedhet.

Fedezze fel szőrápolási termékeink széles választékát és tudjon meg mindent kutyája vagy macskája szőrzetének megfelelő gondozásáról!

Kutyák vedlése

Szeretné felkészülten várni a vedlés időszakát és gyorsan túlesni rajta? Akkor nagyon jó helyen jár! Érdemes szétnéznie szőrápolási termékek és eledelek, valamint táplálékkiegészítők között, ugyanis a bundaváltás során a megfelelő táplálás is nagyon fontos.

Egy helyen megtalálja a legjobb keféket, fésűket és a fényes szőrzet ápolására szolgáló egyéb termékeket is. Tekintse meg a magas minőségű táplálékkiegészítőket is, melyek gyönyörű szőrzetet és egészséges bőrt biztosítanak.

kooa

Macskák vedlése

A vedlés időszakában különösen fontos, hogy odafigyeljen bársonytalpú kedvence szőrzetének ápolására és, hogy segítsen macskájának megszabadulni a régi bundájától. Akár hosszú-, akár rövidszőrű macskája van, mindenképp érdemes azt gondoznia.

Kényeztesse macskáját speciális kefével vagy fésűvel és távolítsa el a laza szőrszálakat, így hamar fényes és egészséges szőrzettel büszkélkedhet kedvence.

Továbbá fedezze fel a táplálékkiegészítőket is, melyek pozitívan hatnak macskája immunrendszerére és anyagcseréjére is.

Szőrápolás kutyáknálSzőrápolás kutyáknálHasznos tanácsok

Tetőtől mancsig ápolt külső - így a kutyája nemcsak jól néz ki, hanem jól is érzi magát a bőrében. Legyen a szőre göndör, drót, hosszú vagy rövid: a szőrápolás minden kutyának jár. Olvassa el az összes tippet cikkünkben!

Tovább a cikkhez >>
Macska szőrápolásSzőrápolás macskáknálHasznos tanácsok

A vastag, fényes szőrzet annak a jele, hogy a macskája fizikailag és mentálisan egészséges. A szőrápolás nagy részét maguk a macskák végzik. Ugyanakkor fésüléssel segítheti cicáját a szőrápolásban. Olvassa el az összes hasznos tanácsot cikkünkben!

Tovább a cikkhez >>

Minőségi garanciánk

Megbízható márkaminőség
Az állatok szerelmeseitől az állatok szerelmeseinek
Minden állat ízlését elnyeri