A biztonságos vásárlás garantált

A zooplus-nál tudjuk, hogy személyes adatait mindenki félti, ezért nagy gondot fordítunk azok védelmére.

A zooplus több, mint 10 éve alakult. A kezdetek óta folyamatosan a lehetséges legjobb technológiát alkalmazzuk ügyfeleink biztonsága érdekében.

Biztonságos fizetés 128-Bit SSL titkosítással

128-bit SSL titkosítást használunk (Secure Sockets Layer protocol) az Ön személyes adatainak állandó biztonsága érdekében. Ez azt jelenti, hogy amikor adatokat küld nekünk, (pl. cím, hitelkártya adatok) a titkosítás miatt Önön és rajtunk kívül az adatokat más nem olvashatja.

Adatai biztonságban vannak (Harmadik feleknek soha nem adjuk tovább!)

Soha nem adjuk ki személyes adatait marketingcégeknek vagy egyéb harmadik feleknek. Adatait csakis egy célra használjuk fel: rendelésének lebonyolítására. Még akkor is, amikor hírlevelünkre iratkozik fel, visszaigazoló e-mailt küldünk pluszban, annak eldöntésére, hogy valóban kíván-e leveleket kapni tőlünk.

A hírnév, amiben megbízhat

Több, mint 20 éve állunk a kisállatok és a gazdik rendelkezésére.Az 1999-es cégalapítás óta több mint 48 millió csomagot juttattunk el vevőinknek európaszerte. Az ügyfeleinknek a legjobbat akarjuk, ami nem más, mint a biztonságos és kényelmes online vásárlás biztosítása.


Ha bármikor problémái merülnének fel rendelésével, vagy a zooplus shoppal kapcsolatban, kérjük mindig vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az online Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

333zooPont hírlevél feliratkozásért
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Ne maradjon le egyedi ajánlatainkról, kedvezményekről és kuponokról!
Válasszon állatot

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android