Adventi kalendáriumok macskáknak 🎄🐈

Adventi kalendáriumok macskáknak
Wild Freedom adventi kalendáriumWild Freedom

Vad változatosság egy adventi kalendáriumban! Fagyasztva szárított macskasnack 100% értékes belsőségből. 3 ízletes változatban, vegyesen. A gabonamentes snack beleillik a fajnak megfelelő étrendbe, és ideális választás jutalomként az étkezések között.

Purizon adventi kalendáriumPurizon

Kényeztesse macskáját az advent napjaiban egy kis meglepetéssel a Purizon szeretettel készített adventi kalendáriumból! 4 ízletes fajta fagyasztva szárított rágcsálnivaló húsból, halból és értékes májból. Gabonamentes receptúra.

Cosma adventi kalendáriumCosma

Kényeztesse bársonyostalpúját kedvelt Cosma adventi kalendáriumunkkal! 24x Cosma Snackies macskasnacket tartalmaz 4 finom ízváltozatban: csirke, kacsa, marha és tonhal. Természetes macskasnack 100% húsból vagy halból, - különösen magas elfogadási aránnyal - még a legválogatósabb macskák köreiben is.

  • Adventi kalendárium macskáknak
  • További ajándék ötletek

Az adventi kalendárium kialakuálásnak története

Az adventi naptár használatának népszokása 1900 körül kezdődött, kialakulása egy német édesanyához kötődik, akinek kisfia, Gerhard, már hetekkel az ünnep előtt türelmetlenkedett a várva-várt és megszokott karácsonyi ajándékok miatt. Az édesanya ezért egy játékot talált ki gyermeke számára: egy kemény papírlapot huszonnégy részre osztott, mindegyik részre rátűzött egy-egy darab csokoládét, majd megengedte, hogy a gyermek minden este megegyen egyet-egyet közülük. Közben a kisfiú felnőtt, s nem felejtette el édesanyja meglepetését, és üzleti vállalkozásba kezdett. Olyan naptárt szerkesztett, amelyen huszonnégy ablakocska mögé egy-egy darab csokoládé vagy cukorka volt elrejtve, s ezek csak a spaletták kinyitása után váltak láthatóvá. Miért is ne adhatnánk adventi naptárat négylábú barátainknak is ajándékként?

Létezik adventi kalendárium macskáknak is?

Miért is ne adhatnánk adventi kalendáriumot négylábú barátainknak is ajándékként? Most újra elérhetőek az adventi kalendáriumok a zooplus-on. Hűséges társait idén Wild Freedom, Purizon és Cosma adventi kalendáriumokkal ajándékozhatja meg. Lepje meg kedvencét, hogy minden nap egy ínycsiklandó finomsággal teljen az adventi időszak.

Miért érdemes adventi kalendáriumot vásárolni a zooplus-on?

  • A Wild Freedom Dreamin' of a wild Christmas adventi kalendáriuma minden napra egy meglepetés. A fagyasztva szárított snackek 100%-ban tiszta marhamájból, csirkeszívből vagy báránytüdőből állnak, így különösen természetesek. A kíméletes eljárásnak köszönhetően az alapanyagok megőrzik eredeti ízüket és tápanyagtartalmukat. A gabonamentes snack beleillik a fajnak megfelelő étrendbe, és ideális választás jutalomként az étkezések között.
  • Varázslatos karácsonyi pillanatok a Purizon adventi kalendáriummal.4 ízletes, gabonamentes, fagyasztva szárított rágcsálnivaló 100% húsból, halból és értékes májból.
  • A Cosma macskáknak készülő adventi kalendárium 24x Cosma Snackies macskasnacket tartalmaz 4 finom ízváltozatban: csirke, kacsa, marha és tonhal. Így valamennyi kis csomagocska finom hús- és halkockákat rejt - egészen különleges élvezetet nyújtva. Tegye boldoggá kedvencének a karácsonyvárás minden egyes napját finom és különleges csemegékkel!

Zooplus Magazin

Karácsony macskával: Tippek a biztonságos ünnepléshezSaját készítésű adventi naptár 🐈 Macskáknak

Egyre közeledik a karácsony, az esték egyre sötétebbek és hosszabbak, mindez pedig jóleső barkácsolással, saját készítésű dolgok lehetőségével eltöltött órákra hívogat. És miért ne hozna most össze Ön is saját kezűleg egy adventi naptárt cicájának? Megmutatjuk, hogyan is teheti.

Elolvasom
Házi macskakeksz Házi macskakeksz🍪 Egyszerű és finom

Macskakeksz sütése egyáltalán nem is olyan nehéz. S a saját sütésű cicakeksz előnyei: már maga a sütése is örömöt okoz, pontosan tudja, mi van benne, s a cicának pedig ízlik. Cikkünkben 3 ízletes cicakeksz-receptet is megosztunk Önnel.

Elolvasom
Adventi naptárak kutyáknak