Felhasználási feltételek

Jelen Felhasználási feltételek a zooplus webhelyén létesített online felhasználói fiókjára (a továbbiakban: zooplus fiók) vonatkoznak, amely szolgáltatást a zooplus SE, Sonnenstrasse 15., 80331 München, Németország (a továbbiakban: zooplus) nyújtja.

A regisztráció és a zooplus fiók használata csak olyan magánszemélyek számára lehetséges, akik az Európai Gazdasági Térség területén, Svájcban, Norvégiában vagy az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkeznek. A zoopluson való regisztrációval, a zooplus fiók használatával, valamint a zooplus által nyújtott egyéb szolgáltatások igénybevételével a felhasználó elfogadja a következő felhasználási feltételeket:    

I. zooplus fiók

  • 1. Regisztráció

    1.1 A zooplus fiók név szerint regisztráló magánszemélyeknek készült. Ebből az okból kifolyólag használata előtt regisztrálni szükséges. Az online űrlapon található kötelezően kitöltendő mezőket a felhasználónak kell kitöltenie valós adatokkal. Harmadik fél nevének vagy címének, illetve álnév megadása nem megengedett. A regisztrációt követően a felhasználó hozzáférési adatainak (e-mail-cím és jelszó) megadásával használhatja zooplus fiókját. A felhasználó hozzáférési adataival egyéb zooplus szolgáltatásokat, mint például az Állatorvoskereső stb., is elérhet.

    1.2 A regisztráció csak nagykorú személyek számára lehetséges. Minden felhasználó csak egy zooplus fiókot hozhat létre. 

II. Háziállataim profil

 A zooplus által kínált egyik szolgáltatás a Háziállataim profil program (továbbiakban Háziállataim profil). Egy felhasználó összesen legfeljebb 10 profilt hozhat létre. Bármikor szerkesztheti vagy törölheti háziállata(i) profilját. A zooplus fiók a Háziállataim profil létrehozásától függetlenül mindaddig marad fenn, amíg a felhasználó vagy a zooplus nem törli azt.

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android