Felhasználási feltételek

Jelen Felhasználási feltételek a zooplus webhelyén létesített online felhasználói fiókjára (a továbbiakban: zooplus fiók) vonatkoznak, amely szolgáltatást a zooplus SE, Sonnenstrasse 15., 80331 München, Németország (a továbbiakban: zooplus) nyújtja.

A regisztráció és a zooplus fiók használata csak olyan magánszemélyek számára lehetséges, akik az Európai Gazdasági Térség területén, Svájcban, Norvégiában vagy az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkeznek. A zoopluson való regisztrációval, a zooplus fiók használatával, valamint a zooplus által nyújtott egyéb szolgáltatások igénybevételével a felhasználó elfogadja a következő felhasználási feltételeket:    

I. zooplus fiók

  • 1. Regisztráció

  • 2. Használat

  • 3. Felelősség

  • 4. A zooplus fiók, a szolgáltatások és a Felhasználási feltételek módosítása

  • 5. Törlés és megszüntetés

II. Háziállataim profil

 A zooplus által kínált egyik szolgáltatás a Háziállataim profil program (továbbiakban Háziállataim profil). Egy felhasználó összesen legfeljebb 10 profilt hozhat létre. Bármikor szerkesztheti vagy törölheti háziállata(i) profilját. A zooplus fiók a Háziállataim profil létrehozásától függetlenül mindaddig marad fenn, amíg a felhasználó vagy a zooplus nem törli azt.