A vásárlói értékelések felhasználási feltételei

Termékértékelés

Örömmel vesszük, ha megosztja velünk termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatait. Minden értékelést – a pozitívakat és a negatívakat is – termékspecialistáink értékelnek. A vélemények publikálásának feltétele a következő felhasználási feltételek betartása:

Tippek, a hasznos értékelés írásához:

 1. Személyes tapasztalatai alapján ismertesse a termék előnyeit és hátrányait.
 2. A termék mindennapos használatára vonatkozó leírások és esetleges új felhasználási területek, módok különösen értékes információk.
 3. Értékelése hatásosabb, ha hasonló termékekkel összehasonlítva számol be az adott termékről.
 4. Az állat fajtájára és korára vonatkozó utalások megkönnyítik mások számára az értékelés helyes értelmezését.

Mi nem való egy termékértékelésbe?

 1. A termékről, vagy a honlapról feltett kérdések. Kérjük, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
 2. Obszcén kijelentések és egyéb, a jóízlést sértő megjegyzések.
 3. Telefonszámok, címek, e-mail címek, weboldal címek.
 4. A termékek elérhetőségére, szállítására és a zooplus egyéb szolgáltatásaira vonatkozó általános információk. Ezekre a hozzászólásokra, kérjük használja a Kapcsolatfelvételi űrlapot.
 5. Mások által feltöltött értékelésekre való utalások.
 6. Teljes termékcsoportokra vonatkozó hozzászólások, vagy általános javaslatok egyes állatfajták etetésével, gondozásával kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy nem tudjuk közzétenni azokat az értékeléseket, amelyekben az értékelés pontszáma (csillagok) és a szövege között nyilvánvaló az eltérés van, illetve fenntartjuk magunknak a jogot, hogy akár egyéb okokból ne publikáljuk értékelését.

A zooplus ezenkívül fenntartja magának azt a jogot is, hogy a webhely tartalmát megváltoztassa, lerövidítse, vagy letörölje, amennyiben az a zooplus saját megítélése alapján nincs összhangban jelen felhasználási feltételekkel. A zooplus nem vállal felelősséget azért sem, hogy ha beküldés után Ön utólag módosítja vagy törli értékelését. Az értékelés beküldésével Ön kijelenti, hogy annak tartalmáért Ön, nem pedig a zooplus felel. 

Ha tippjeinket megfogadja, személyes tapasztalatán alapuló értékelésével nagy segítségére lehet más vásárlóknak.

Hogyan hozhat létre és kezelhet értékeléseket shopunkban? 

Hogy megkönnyítsük vevőinknek a választást, szeretnénk segíteni nekik azzal, hogy minél több vásárlói értékelést bocsátunk rendelkezésükre. Ez azt jelenti, hogy nem csak regisztrált vásárlóink értékelhetik a termékeket, hanem vendégként vásárló ügyfeleink is. Így mindenkinek megvan a lehetősége, hogy megossza véleményét a termékekkel kapcsolatban, függetlenül attól, hogy nálunk vásárolta-e őket. 

Az értékelések kronológiai sorrendben jelennek meg, hogy Ön mindig a legújabb véleményeket láthassa. Az értékelések publikálás utáni módosítása technikai okokból nem lehetséges. Ha szeretné értékelését eltávolítani, kérjük vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: akár telefonon, akár a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. 

Mi a pozitív és negatív értékeléseket egyaránt publikáljuk. Mindazonáltal fenntartjuk a jogot, hogy egy értékelést esetlegesen ne publikáljuk, vagy indok nélkül töröljünk. Ez mindenekelőtt a nyilvánvalóan hamis vagy irreleváns értékelésekre (például spam vagy fake bejegyzések), illetve harmadik fél jogainak (pl. szerzői vagy személyiségi) megsértésére vonatkozik. 

Azokról a termékekről szóló értékelések, amelyek leírják az állat sérülését vagy sérülésének kockázatát, nem kerülnek közzétételre. Ha ilyen helyzet fordult elő háziállatával, kérjük, forduljon közvetlenül az Ügyfélszolgálathoz a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Közvetlen kapcsolattartás és a körülmények alapos elemzése szükséges a konkrét esetek pontos kivizsgálásához.

Ha tartalmakat hoz létre webhelyünkön, a következőkről nyilatkozik:

 • A tartalmak kizárólagos szerzője Ön, illetve a szerzői jogok is kizárólag Önt illetik.
 • Vásárlói értékeléseinek tulajdonjoga átszáll a zooplusra. Díjtalan, időben és térben korlátozatlan jogot ruház át a zooplusra, hogy az a továbbiakban felhasználhassa és publikálhassa az Ön értékelését, mind az online, mind az offline médiában.
 • Nyilatkozik továbbá arról is, hogy beleegyezik az Ön által megadott adatok publikálásába, valamint az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolása érdekében történő elmentésébe is. Személyes adatainak kezelésével kapcsolatos további információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Ön kijelenti továbbá, hogy nem nyújt be olyan tartalmakat publikálásra, melyek:

 • az Ön ismeretei szerint hamisak, pontatlanok vagy félrevezetőek;
 • harmadik fél szerzői jogait, szabadalmait, márkáit, üzleti titkait, vagy adatvédelmi jogait sértik;
 • törvényeket, előírásokat vagy szabályokat sértenek (beleértve, de nem kizárólag az exportkontrollt, fogyasztóvédelmet, tisztességtelen versenyt, esélyegyenlőséget és félrevezető reklámot);
 • vallási vagy származási alapon becsületsértőek, rágalmazóak, felkavaróak vagy diszkriminálóak, illetve fenyegetőek vagy bántóak egyes személyekre, partnerségekre, illetve vállalatokra nézve, vagy ilyen hatású következményekkel járnak;
 • számítógépes vírusokat, férgeket vagy más potenciálisan káros számítógépes programokat vagy adatokat tartalmaznak. 

Nyilatkozik továbbá, hogy beleegyezik abba, hogy megvédi, kártalanítja és kármentesíti a zooplust (és a hozzá kapcsolódó vállalatokat) minden olyan igénnyel, követeléssel, kárral és közvetett kárral szemben, legyenek azok akár ismertek vagy ismeretlenek, beleértve a megfelelő ügyvédi költségeket, melyek abból adódnak, hogy Ön nem tartja be a fent nevezett feltételeket, vagy megsérti a törvényeket, illetve harmadik felek jogait.

A zooplus bármikor megváltoztathatja ezeket a felhasználási feltételeket. Az új verziót a lehető leggyorsabban fel fogjuk tölteni webhelyünkre. 

Ezen "A vásárlói értékelések felhasználási feltételei dokumentum" a 2022.05.17-ei állást tükrözi.