Whiskas márkabolt

Whiskas márkabolt

Whiskas márkabolt

Whiskas márkabolt

A WHISKAS® minden macskát dorombolásra késztet.

Fedezze fel a WHISKAS® nedves nedves- és szárazeledeleinek, valamint jutalomfalatainak ízletes kínálatát, hogy a kis szőrgolyók boldogok legyenek étkezés közben és azon túl.

A Whiskas filozófiája

Macskabarátokként tudjuk, hogy a doromboló hang a legszebb hang, amit hallhatunk, ezért szenvedélyesen készítünk olyan finom eledeleket, amelyek hatására a macskák mindenhol izgalommal rohannak a tálkájukhoz. 

A cicák nem tudnak ellenállni a Whiskas® eledeleknek! Termékeink kiegyensúlyozottak és tartalmaznak minden tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot, amire cicájának szüksége van - ráadásul nagyon finomak.

Whiskas

Fedezze fel a WHISKAS® finom receptjeit

Whiskas

Kifejezetten a kiváló minőségű alapanyagok természetességének és ízének megőrzésére készült. Ízletes receptjeinket a játékos cicától a bölcs idős macskáig úgy alakítottuk ki, hogy minden életkorban elégedetten doromboljanak – étkezés közben és azon túl is.

Whiskas Duo

Étvágygerjesztő aszpik veszi körül, ami még jobban fokozza a kulináris élvezetet. Az eledeleket olyan értékes vitaminok teszik teljessé, mint a B1- és D3-vitamin, valamint a mangán. Természetesen a cicák számára fontos aminosavat, taurint is tartalmaz az aktív és erős macskaéletért.

Tasty Mix

Ha négylábú ínyence étrendjében változatosságra vágyik, akkor kiváló választás lehet a Whiskas Tasty Mix vegyes csomagja. Mindegyik csomag 4 különböző finom ízváltozatot tartalmaz, melyeket a válogatós cicák ízlelőbimbóinak megfelelően fejlesztettek ki.

Pure Delight

Ha cicája négylábú ínyencnek számít és szereti a változatos étrendet, akkor jó választás számára a Whiskas Pure Delight. A finom falatokat saját levükben főzik annak érdekében, hogy a válogatott összetevők megőrizzék ízüket. Minőségi fehérjét tartalmaz mindegyik ízvariáció.

WHISKAS® Knackits

A Whiskas száraz macskaeledel sok friss hússal készül, sok fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A WHISKAS® Knackits különlegességét a finom "knackit"-ek adják, amelyek kívül ropogósak, belsejük pedig ízletes tölteléket rejt.

Finomságok

Finomságok széles választéka, melyeket nyugodt lelkiismerettel adhat kedvencének. A ropogós falatoktól a macskatejen át, az egészségvédő tulajdonságokkal rendelkező rágcsákig – a kényeztetés még soha nem volt ennyire egyszerű! Így kényeztesse el macskáját!