TIAKI márkabolt

TIAKI
TIAKI

Nem teszünk úgy, mintha különlegesek lennénk, mert különleges az az egyedi kapcsolat, amely Ön és kedvence között van; valami, ami csak Öné. Inkább azt szeretnénk, hogy elengedhetetlenek legyünk a mindennapi életükben.

Részese lehet kedvence boldogságának minden pillanatában, legyen az egy játék, amit megállás nélkül rágcsál; az a póráz, amivel a szájában türelmetlenül csahol séta előtt, vagy az az ágy, ahol megpihen egy intenzív nap után.

Szeretnénk az a márka lenni, amely a hétköznapok csodás pillanataiban részt vehet; azok a kiegészítők, amelyek valódi boldogságot okoznak; azok, amelyek használat közben nyálasak, szőrösek és megrágottak lesznek. Mi ezekben a pillanatokban szeretnénk ott lenni.

TIAKI. Part of your life.

Kutya termékek
Termékek macskáknak

A TIAKI-ról

Részei vagyunk a háziállatok életének: a mindennapi élet minden szükségletét kielégítjük. Változatosság, kedvező ár és a támogatás révén segítünk megkönnyíteni kedvenceik rendszeres gondozását. A TIAKI mindazt jelenti, ami örömet okoz a kiskedvenceknek - a játékok, az ágyacskájuk, a pórázuk...

Kisállatszakértők vagyunk

Változatosságot kínálunk

Elkísérjük Önt a mindennapokban

Szeretnénk boldognak látni a kisállatokat

TIAKI
TIAKI

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android