TIAKI márkabolt

TIAKI

TIAKI márkabolt

TIAKI

A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk.

Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után.

A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor.

Ilyenkor ott szeretnénk lenni.

TIAKI. Az életük része.

A TIAKI-ról

Részei vagyunk a háziállatok életének: a mindennapi élet minden szükségletét kielégítjük. Változatosság, kedvező ár és a támogatás révén segítünk megkönnyíteni kedvenceik rendszeres gondozását. A TIAKI mindazt jelenti, ami örömet okoz a kiskedvenceknek - a játékok, az ágyacskájuk, a pórázuk...

Kisállatszakértők vagyunk

Változatosságot kínálunk

Elkísérjük Önt a mindennapokban

Szeretnénk boldognak látni a kisállatokat

TIAKI
TIAKI