Nomad Tales

Nomad Tales
Nomad Tales


A Nomad Tales a kutyák iránti szeretetünkből született. Szeretet, amelyet meg akarunk osztani vásárlóinkkal, hogy a kutyájával végzett mindennapi tevékenységeket gyönyörű pillanatokká varázsolhassuk. Így segíthetünk abban, hogy minden apró pillanat számítson a kutyájával töltött idő alatt.

Mert minden pillanat különleges lehet; többről szól, mint egy sétáról, összebújásról vagy közös játékról — az emberek és állatok közötti valódi kapcsolatról szól.

Ezért termékeinket sokkal több jellemzi, mint pusztán kényelem és kiváló minőség: a Nomad Tales azt jelenti, hogy megerősítheti kapcsolatát és kimutathatja szeretetét hűséges társa iránt. Minden részletre odafigyelünk, hogy teljes mértékben a közös utazásra koncentrálhasson.

Nomad Tales, sharing your journey

Nomad Tales - kategóriák
Nomad Tales

Séták, amelyek összekötnek

Mert minden pillanat különleges lehet, hiszen többről szól, mint a séta, az ölelkezés vagy a játszás. Valódi kapcsolatról szól, ezért kiegészítőink sokkal többet jelentenek a kényelemnél és a kiváló minőségnél. A Nomad Tales egy mód arra, hogy az Ön hűséges társa is csupa szeretettel legyen körülvéve. Minden részletre odafigyelünk, hogy mindenki a közös utazás élvezetére összpontosíthasson.

Nomad Tales
Nomad Tales

 

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság & díj

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android