Cat's Best márkabolt

Cat's Best

Cat's Best márkabolt

Cat's Best

A Cat’s Best az első olyan macskaalom, amely ötvözi a természetet és a csúcstechnikát. A JRS, a növényi rost technológia piacvezetője által kifejlesztett és gyártott Cat’s Best magas teljesítményét olyan technológiailag finomított aktív faszálakkal éri el, amelyek villámgyorsanl felszívják a nedvességet és a szagokat majd mélyen beágyazzák őket. Természetes és vegyi adalékok nélkül. Ez a technológia teszi a a Cat’s Best-et az egyik leghatékonyabb macskaalommá. Egy 10L-es tasak kényelmes, természetes macskahigiéniát biztosít akár 7 hétig. Az önállóan álló csomók a háztartási WC-ben lehúzhatóak.*

* Kérjük, vegye figyelembe a helyi előírásokat.

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

TERMÉSZETES HARMÓNIA

A hagyományos ásványi macskaalmokkal összehasonlítva a Cat's Best különösen környezetbarát, mivel a Cat's Best egy fenntartható termék - a nyersanyag-kitermeléstől az megsemmisítésig.

A Cat’s Best speciális aktív faszálai kizárólag a helyi faipari PEFC és FSC tanúsítvánnyal rendelkező másodlagos alapanyagokból készülnek - tehát a Cat’s Best-hez egyetlen fakivágás sem köthető. 

Cat's best image
Cats best image 2

Könnyű megsemmisítés

Cat's Best

A hagyományos ásványi macskaalmokhoz képest a Cat's Best macska alom környezetbarát és költséghatékony módon éprül be a természetes anyag-életciklusba.

A Cat's Best macskaalom 100% -ban biológiailag lebomló, komposztálható * vagy értékes energiát termel megújuló nyersanyagokból hulladék égetésekor. Az önállóan álló csomók a háztartási WC-ben lehúzhatóak.*

* Kérjük, vegye figyelembe a helyi előírásokat.

Cat's Best termékek áttekintése

Original

Original

Maximális szívóteljesítmény, az aktív faszálak villámgyorsan megkötik a nedvességet és a szagokat.

Smart Pellets

Smart Pellets

Nem tapad a szőrhez és a mancshoz valamint  a puha csomók könnyen eltávolíthatók, míg a maradék alom hosszabb ideig is a cicatoalettben maradhat.

Sensitive

Sensitive

Természetesen antibakteriális gyöngyökkel, amelyek támogatják az alom higiéniáját.

Comfort

Comfort

Nem csomósodó, növényi macskaalom, ideális fiatal/beteg macskáknak, biológiailag lebomló & fenntartható, megbízhatóan megköti a rossz szagokat & folyadékot, 100% természetes, vegyi adalékok nélkül.