Speciális gyógytápok a mindennapok hőseinek

Speciális gyógytápok a mindennapok hőseinek

Kedvence minden nap igazi hős. Nincsenek panaszok, nincsenek rossz napok, csak tiszta öröm és igazi erő... És mindez a kiegyensúlyozott és jól összeállított étrendnek köszönhetően minőségi alapanyagokból. Most itt az alkalom arra, hogy optimálisan gondoskodjon szuperhőséről!

Fedezze fel gyógytáp márkáinkat

Jogi alapok

Jogi alapok
Honnan tudhatom, hogy megbízhatok-e bennük?

Az EU-s jogszabályok magas követelményeket támasztanak a gyógytakarmányokkal szemben. Ahhoz, hogy a márka diétás kisállateledelt gyárthasson, igazolnia kell, "hogy a takarmányok sajátos összetétele megfelel a különleges táplálkozási céloknak, és nincs káros hatással sem az állati és emberi egészségre, sem pedig a környezetre vagy az állatjólétre." (Bizottság (EU) 2020/354 rendelete (2020. március 4.))

🐱 Concept for Life Veterinary Diet

Concept for Life

A Concept for Life Veterinary Diet speciálisan kifejlesztett, teljes értékű, diétás eledel bizonyos megbetegedésekkel küzdő macskáknak. A különböző nedvestáp-változatokat az állatorvossal történt előzetes megbeszélést követően adhatja cicájának - az állatorvosi terápiás kezelés kiegészítésére. Concept for Life Veterinary Diet - testreszabott eledel egészségi gondokkal küzdő macskája igényei szerint.

🐶 Concept for Life Veterinary Diet

Concept for Life Veterinary Diet

A Concept for Life Veterinary Diet speciálisan kifejlesztett, teljes értékű, diétás eledel bizonyos megbetegedésekkel küzdő kutyáknak. A különböző száraz- és nedvestáp-változatokat az állatorvossal történt előzetes megbeszélést követően adhatja kutyájának - az állatorvosi terápiás kezelés támogatására. Concept for Life Veterinary Diet - testreszabott eledel különleges táplálkozási igényekkel rendelkező kutyája számára.

🐶 Rocco Diet Care

Rocco Diet Care

A Rocco Diet Care igazi húsos étket kínál kutyája számára különleges igények esetén. A Rocco kedvelőinek intolerancia, allergia vagy súlyproblémák esetén sem kell lemondaniuk kedvenc eledelükről. A Rocco Diet Care alternatívát jelent azokra diétás tápokra, melyek egyébként az állatorvosnál kaphatók.

🐱 Smilla Veterinary Diet

Smilla Veterinary Diet

A Smilla Veterinary Diet diétás teljes értékű eledel speciálisan bizonyos panaszokkal - mint pl. az alsó húgyutak betegségei vagy élelmiszer-intolerancia - küzdő macskáknak. A receptúrák a mindenkori szükségletek szerint, állatorvos közreműködésével kerültek kialakításra.

 • Mit értünk diétás eledel alatt?

  Még ha az elnevezés félrevezető is lehet, egy diétás eledel nem feltétlenül kalóriacsökkentett és nem állata súlycsökkenését szolgálja. Olyan tápokról van szó, melyek bizonyos betegségek esetén adhatók kedvencének, mivel specifikus összetételük miatt a kezelés fontos részét képezik. Ezeket a termékeket speciálisan azért fejlesztették ki, hogy egy vagy több táplálkozási cél elérését segítsék elő.

  Mindezt törvényileg szabályozták és többek között olyan betegségekre alkalmazhatók, mint a vese-, húgyhólyag-, máj- és bélbetegségek, valamint táplálékintolerancia esetén.

  A diétás eledeleket speciális jogszabályok védik és konkrét, az adott betegséghez igazított táplálkozásfiziológiai jellemzőket kell teljesíteniük. Az ilyen típusú tápokat csak diagnózis felállítását követően, állatorvos tanácsára fogyaszthatja háziállata.

  A száraz vagy nedves formában egyaránt kapható diétás tápokat terápiás eledel, állatorvosi gyógytáp vagy vényköteles eledel elnevezéssel is illetik.

  A „normál” tápokat teljes értékű eledelnek is nevezik, melyek egészséges állatok számára készültek és minden olyan tápanyagot tartalmaznak, amelyre kedvencének szüksége van nap, mint nap.

  Olyan plusz összetevőket is tartalmazhatnak, melyek ugyan nem létfontosságúak, ugyanakkor valamilyen specifikus előnyt nyújtanak.

  Ilyen például a lazacolaj, mely fényes bundáról gondoskodik, vagy az egészséges bélflórát szolgáló prebiotikumok.

  Ezek az eledelek kielégítik az egyedi igényeket, azonban csak korlátozott mértékben.

Állatorvos kereső

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

 • GLS
 • DPD

Biztonság

Kövessen minket!

 • iOS
 • Android