Köszönjük a megértését!

Termékek elérhetősége

Kedves Állatbarátok!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy minden olyan termékünk, melyet webshopunkban elérhetőnek jelölünk, természetesen van raktáron.

Tudjuk, csalódottak amiatt, hogy kedvenc márkáik közül egyes termékek jelenleg nem kaphatók. Annak ellenére, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy mindig elegendő készletet biztosítsunk Önök számára, sajnos mégis vannak olyan esetek, amikor beszállítóink szállítási nehézségei miatt bizonyos termékeket nem az eddig megszokott módon tudunk árusítani.

Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy keményen dolgozunk azon, hogy az említett termékeket a lehető leghamarabb ismét raktáron tarthassuk.

Mivel az aktuális szállítási nehézségek még egy darabig eltarthatnak, ezért azt javasoljuk, hogy nézzen szét nálunk, hátha talál megfelelő alternatív terméket kedvence számára. A zooplus óriási kínálattal rendelkezik, ami több mint 9000 árucikket foglal magába, így reméljük van köztük olyan, ami megfelel helyettesítésként ebben az átmeneti időszakban. Az adott termékek oldalán mindig megtalálja az általunk ajánlott hasonló termékeket.

Amennyiben nem talál alternatív terméket, kérhet értesítőt arról, ha a hiánycikk újra elérhetővé válik. Ilyenkor automatikusan jelezzük Önnek, amint a kívánt árucikk ismét kapható. Ahhoz, hogy ezt megkapja, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a harang ikonra a kívánt termékvariánsnál és megadja az e-mail-címét!

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért!

Üdvözlettel:

a zooplus csapata